Z piątku na sobotę aplikowałem pierwszy raz w życiu MDMA (niebieskie supermany). Przyjęłem 2.5 piguły i wypiłem do tego bardzo dużo whiskey i piw. Do teraz mam zawroty głowy i gdy wypiję chociaż trochę alkoholu zaczynam czuć się bardzo źle. Przez jak długi czas może utrzymać się taki stan? Robię detox od wszystkiego oprócz Jamby bo to do ch... niepodobne.
Teoretycznie nie powinny się takie rzeczy dziać - w praktyce, być może przedawkowałeś jedno i drugie i psycha daje znać więc daj jej odpocząć i nie stresuj się stanem za bardzo.Powinno przejść.
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków
W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.
Mediolan: od początku roku koniec z paleniem tytoniu w przestrzeniach publicznych
Władze Mediolanu poinformowały, że od 1 stycznia 2025 roku wejdzie w życie zakaz palenia tytoniu w otwartych przestrzeniach publicznych, także na ulicy. Wyjątkiem będą odizolowane miejsca, w których będzie możliwe zachowanie odległości 10 metrów od innych osób. Zakaz nie dotyczy papierosów elektronicznych.
Tajemnicza torba w lesie. W środku było blisko 700 gramów narkotyków
Blisko 700 gramów narkotyków było w torbie, zauważonej nieopodal leśnej drogi, przez strażników miejskich. Funkcjonariusze ujęli też i przekazali policji mężczyznę, który krążył wokół podrzuconej w lesie kontrabandy.