ODPOWIEDZ
  • 56 / 3 / 0
MDMA może być w przezroczystych krysztalach?
  • 853 / 56 / 0
To jakieś RC pewnie.Generalnie czyściutkie MDMA powinno być białe(a może i przeźroczyste) ale prawie nikt się w to nie bawi
  • 56 / 3 / 0
Co masz na myśli ze nikt sie w to nie bawi? w sensie ze nikt tego nie sprzedaje czy nikt nie robi takiej czystej MDMA? :P To bylo RC polizalem krysztalka to słony w smaku był :P podziekowałem
  • 853 / 56 / 0
No nie oczyszcza do końca, stąd zazwyczaj kolorki i zapaszek, skądinąd bardzo przyjemny;)
  • 2 / / 0
Witam.
Z piątku na sobotę aplikowałem pierwszy raz w życiu MDMA (niebieskie supermany). Przyjęłem 2.5 piguły i wypiłem do tego bardzo dużo whiskey i piw. Do teraz mam zawroty głowy i gdy wypiję chociaż trochę alkoholu zaczynam czuć się bardzo źle. Przez jak długi czas może utrzymać się taki stan? Robię detox od wszystkiego oprócz Jamby bo to do ch... niepodobne.
  • 853 / 56 / 0
Za mało danych by coś konstruktywnie odpowiedzieć bo 'niebieskie supemany' to równie dobrze mogą być 'sraczkowe spidermany'. Ważne co w nich siedziało i ile
Teoretycznie nie powinny się takie rzeczy dziać - w praktyce, być może przedawkowałeś jedno i drugie i psycha daje znać więc daj jej odpocząć i nie stresuj się stanem za bardzo.Powinno przejść.
  • 2 / / 0
Jest już dużo lepiej, było to MDMA z holandii podobno wysoka półka, około 180mg w jednej. Zachowałem się jak debil i wziąłem na raz 2.5 piguły i wychlałem może łychy i browarów, ale czasami takie nauczki są dobre bo teraz dużo bardziej szanuję swoje ciało i mózg i robie konkretny detox tylko nie od jarania. Jest jeszcze taka opcja, że jak wypije piwo to odrazu zaczynam sie bardzo zle czuc goraczka itp. Dzieki za odpowiedz.
  • 853 / 56 / 0
Będzie dobrze - na przyszłość, nie chlej do MDMA, co najwyżej jak przestaje działać ale też nie grubo
  • 125 / / 0
panowie, czy ktos w kuj-pom testowal brazowy krysztal? niedawno ?
  • 9 / / 0
w uk MDMA jest sprzedawane w postaci brazowego krysztalu. od jasno brazowego do koloru ,, coca-cola " ktora ta z kolei byla najsilniejsza ..
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków

W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.

Mediolan: od początku roku koniec z paleniem tytoniu w przestrzeniach publicznych

Władze Mediolanu poinformowały, że od 1 stycznia 2025 roku wejdzie w życie zakaz palenia tytoniu w otwartych przestrzeniach publicznych, także na ulicy. Wyjątkiem będą odizolowane miejsca, w których będzie możliwe zachowanie odległości 10 metrów od innych osób. Zakaz nie dotyczy papierosów elektronicznych.

Tajemnicza torba w lesie. W środku było blisko 700 gramów narkotyków

Blisko 700 gramów narkotyków było w torbie, zauważonej nieopodal leśnej drogi, przez strażników miejskich. Funkcjonariusze ujęli też i przekazali policji mężczyznę, który krążył wokół podrzuconej w lesie kontrabandy.