ODPOWIEDZ
  • 89 / / 0
ostatnio przy 3-4 fazach na MDMA zdarza mi się na zejściu, już po naprawdę mocnym melanżu (feta+wódka też) iż widzę przez zamknięte powieki. Staram się zasnąć i nagle przez zamknięte powieki widzę pokój, układ kołdry, jej zagięcia itd. Zawsze mnie to mega schizuje. Teraz w weekend zdarzyła mi się podobna sprawa. Znowu leżąc popołudniu w wyrku całkowicie wymęczona - widzę nagle przez zamknięte powieki. Poza tym jakby coś więcej, zaczynał pojawiać się jakiś obraz, nie chciałam poczekać co się ułoży z tej układanki i szybko "odwróciłam wzrok" w zamkniętych powiekach i obrazek znikł a ja dalej widziałam przez powieki. Może to był błąd i trzeba było poczekać co mi podświadomość chce powiedzieć? Wiem, że może to nie temat na poruszanie takich kwestii, może mnie odeślecie na odpowiedni topic ale moje pytanie brzmi czy po MDMA może wystąpić OOBE lub jego pod stan? Słyszałam, że ludzie po DXM mają takie akcje z widzeniem "przez zamknięte powieki".
  • 416 / 18 / 0
MDMA przy dużych dawkach lub z innymi narkotykami może (i powoduje) Cevy i Oevy. To zupełnie normalne ;)
  • 1857 / 66 / 80
To co opisujesz to zwykłe hipnagogi. To jeden z końcowych etapów umysłu które są przed zaśnięciem. Hipnagogi z czasem robią się coraz bardziej rozbudowane, złożone, treściwe i przechodzą płynnie w sen. Nie ma sie czego bać.
Ja miałem hipnagogi już w najróżniejszych sytuacjach, często w komunikacji publicznej kiedy przysypiałem widziałem wszystko dookoła i rozgladałem sie przez zamkniete oczy. Nie jest to coś niebezpiecznego.
  • 1425 / 80 / 0
Fajne są ceny tego teraz.
  • 207 / 2 / 0
Niema co ukrywać na Tor markecie 90 zł sztuka ;)
  • 1425 / 80 / 0
Cena taka, bo syntetyzują z PMK, który jest łatwiej dostępny niż safrol i pewnie znacznie tańszy. I w dodatku mniej etapów syntezy.
  • 416 / 18 / 0
a czy w związku z tym nie jest bardziej szkodliwe? Ktoś się wypowie?
  • 429 / 35 / 1
MDMA is MDMA, if it's different then it's not MDMA!
- :finger:

MDMA - safrole vs PMK oil. Is there a difference? - https://www.reddit.com/r/Drugs/comments ... ifference/
  • 492 / 16 / 25
Ostatnio nabyłem ćwiare tych kryształków od typa co niby sprowadza to z Indonezji, ale raczej chuja prawda i powiem że jak zarzuciłem sobie całego worka na raz to nieźle mnie jebło, jak po 4/5 pillach. Tylko martwi mnie znaczna ilość efektów ubocznych jakie wystąpiły po zażyciu np. niemożność zapanowania nad drganiem całego ciała, takie jakby pseudo drgawki. Do tego problemy z oddawaniem moczu i przeszywający ból w klatce piersiowej. Przy czym muszę dodać, że nigdy wcześniej po MDMA nie miałem takich akcji, więc możliwe że jakieś zanieczyszczone, albo dodane coś innego.
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 1425 / 80 / 0
^Tak maja debile co wrzucają za duże dawki. Zawsze.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków

W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.

Mediolan: od początku roku koniec z paleniem tytoniu w przestrzeniach publicznych

Władze Mediolanu poinformowały, że od 1 stycznia 2025 roku wejdzie w życie zakaz palenia tytoniu w otwartych przestrzeniach publicznych, także na ulicy. Wyjątkiem będą odizolowane miejsca, w których będzie możliwe zachowanie odległości 10 metrów od innych osób. Zakaz nie dotyczy papierosów elektronicznych.

Tajemnicza torba w lesie. W środku było blisko 700 gramów narkotyków

Blisko 700 gramów narkotyków było w torbie, zauważonej nieopodal leśnej drogi, przez strażników miejskich. Funkcjonariusze ujęli też i przekazali policji mężczyznę, który krążył wokół podrzuconej w lesie kontrabandy.