ODPOWIEDZ
  • 284 / 4 / 0
Słyszał ktoś o czarnych kryształach MDMA? Podobno klepią bardzo mocno i nie wyglądają na zdegradowane. Podobno gdzieś na Śląsku lata taki sort. W życiu nie słyszałem o czarnym kolorze dlatego mnie to tak dziwi. Nie sądzę też by osoba od której to słyszałem wkręcała jakieś kity. Możliwe, że ktoś zabarwił specjalnie, żeby się "podpisać"? Czy może to kwestia zanieczyszczeń, ale koniec końców i tak dobrze klepało?
There is no dark side in the Moon, really. Matter of fact, it's all dark.
Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
  • 2873 / 298 / 0
Ślązacy chcą Ci opchnąć euforyczny węgiel?
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 284 / 4 / 0
Nie opchnąć, bo ja sobie mam swoje źródełka, ale skoro klepie to z samej ciekawości może spróbuje. Historia zasłyszana jakich wiele od różnej maści osób. Pytanie skąd taki kolor mógłby się brać skoro klepie należycie.
  • 720 / 12 / 0
Zapewne od zanieczyszczeń.. które swoją drogą mogą nieźle popierdolić w organiźmie.
  • 1857 / 66 / 80
Czarny kryształ to pewnie antracyt, a czarne dropsy to ekogroszek %-D Zagłębie stanie sie drugim Amsterdamem z taką dostępnością %-D
  • 284 / 4 / 0
Skończycie pierdolić o tym węglu i ktoś coś sensownego powie? Czekam na dalsze propozycje. Jeśli chodzi o zanieczyszczenia to jakie produkty uboczne syntezy mogą dać taki kolor? Degradacja do takiego koloru dalej by powodowała ten "prawidłowy" stan naćpania? A może rzeczywiście jakiś lab puścił zabarwione na czarno, żeby było wiadomo od kogo?
  • 336 / 1 / 0
Czytam te wasze posty I zal mi dupe sciska bo u mnie w miescie mam lipe straszna :-/ co do tego wegla na slasku to to jest zanieczyszczone jakims syfem, ziomek sie z tym spotkal I mi nie polecil.
  • 48 / / 0
mi sie wydaje ze ten czarny kryształ jest w chuj dobry i trzeba go jeść codziennie

a tak serio to grubo bym sie zastanwiał nad zjedzeniem takiego czegoś, no bo jak?!
poniższy teksty był efektem stanu potocznie zwanego chęcią wypowiedzi
  • 284 / 4 / 0
Też bym się zastanawiał, ale to nie byle ćpaki i szczyle mi o tym opowiadały. Tylko dosyć zaawansowane chłopaki i oni zjedli no i klepało należycie, ale jakoś dalej sam bym miał to obawy zjeść chyba. Oni właśnie wręcz "polecali" ten czarny kryształ. Tak czy siak chyba nie może to wynikać z czegoś innego niż z zanieczyszczeń jak mówicie. No nic temat poruszony, jakby się ktoś zetknął z czarnym kryształem, znajdzie już coś na forum. EOT ;]
  • 48 / / 0
nie zostaje więc nic innego jak skosztowanie tego ustrojstwa :)

stan podwyższonego ryzyka zawodowego zostaje podjęty, ale efekt MOŻE okazać się wspaniały :old:
poniższy teksty był efektem stanu potocznie zwanego chęcią wypowiedzi
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.