Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 2925 / 1591 / 34
Kratom z korzeniem Hortensji coś pięknego dużo euforii falami 🌊 dawkowanie ogólnie umiarkowane.
Bardzo dobrze komponuje się jeśli chodzi o miks tych dwóch roślin. Ogólnie rzecz ujmując to najprawdopodobniej Hortensja wzmacnia wpływ na Dopamine i serotoninę. Czuję dziecięca radość na tym miksie mówię o herbacie nie jakimś ekstrakcie kupionym tylko wodnym roztworem. Hortensja jeśli chodzi o ilość to taka łyżeczka do herbaty najlepiej sproszkować.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 6 / 1 / 0
Witam jak wyglada laczenie kratomu z tramadolem? Testowal ktos ? Wiem ze z kodeina slaby sens to ma. Ale moze w tym przypadku bedzie warto?? Probowalem ostatnio tego polaczenia ale do tego taki koktajl we krwi mialem ze nie mam pojecia czy podbija czy zbija dzialanie
  • 55 / 1 / 0
działa na was normalnie Kratom podczas kuracji esci? wiem że kodeina działa, a jak z kratomem?

przeniesiono - łysy
  • 65 / 11 / 0
ja oczywiście musiałem przekonać się na sobie :) wczoraj do kratomu dorzuciłem 2 opakowania thiocodinu. Dupy nie urwało. Właściwie miałem wrażenie, że kodeina się załadowała ale w bardzo minimalnym stopniu, także potwierdzam zdanie przedmówców - nie ma sensu brać kody do kratomu.

Tramalu nie tykam, a przynajmniej na razie.

Strasznie mnie kusi oxy .. gdzieś tam w głowie mam taką wizję, że spróbuję oxy, zejde na tram, później na kode i Kratom ... ale nie wiem czy oxy na kratomie zaskoczy, czy może musi minąć jakiś "okres karencji" ?
-- 𝖀𝖟𝖆𝖑𝖊𝖟̇𝖓𝖎𝖊𝖓𝖎𝖊 𝖙𝖔 𝖏𝖆𝖐 𝖗𝖔𝖘𝖞𝖏𝖘𝖐𝖆 𝖗𝖚𝖑𝖊𝖙𝖐𝖆 𝖓𝖆ł𝖆𝖉𝖔𝖜𝖆𝖓𝖞𝖒 𝖌𝖑𝖔𝖐𝖎𝖊𝖒 --
  • 504 / 110 / 0
Można Kratom zmiksować z ketaminą?
ODPOWIEDZ
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.