Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 584 / 21 / 0
Wydaje mi sie ze to hera w proszku(nie braz) wymieszana z czyms(na pewno nie koks). No dobra ale ile czasu trwala cala faza i jak to przyjeliscie?
  • 1041 / 4 / 0
Ale się ostatnio na koks napaliłam. Kurna mać, dlaczego ja nie mieszkam w jakimś większym mieście...? :(
  • 1384 / 13 / 0
w małych miastach też jest-a to czy się dostanie dobry to i tak loteria i "zaufane dojścia".
ale jak ktoś lubi stymulanty w dobrej kokainie się rozmakuje na dobre-ja mimo iż stary ze mnie ćpun-ostatnio opuiatowiec,to i tak za najprzyjemniejsze uznaje własnie IV z koksu albo paloną grude-jako największą przyjemność.
A kedy w jednej pompie pojawi się herka czy majka-to wjazd jest przezajebiscie fajny.
Za perwszym takim strzałem myślałem że ta euforia mnie zabije %-D
  • 18 / / 0
żbik pisze:
a coś z d...sraczy najbardziej zbliżone do koki możecie polecić?

i nie ma gonitwy myśli jak po fecie przy coce?
sprowadzone 'dopalacze' z pewnego sklepu spod lady;) próbowałam rożnych substytutów, ale niestety nic nie można porównać do białej królowej
Uwaga! Użytkownik cocoqueen nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Mastah pisze:
Wydaje mi sie ze to hera w proszku(nie braz) wymieszana z czyms(na pewno nie koks). No dobra ale ile czasu trwala cala faza i jak to przyjeliscie?
Raczej na 95% była to hera + koko ( na samym początku kop był typowo jak koksik ) , bądź jakaś chemia

Wejście trwało tak około 70-90min a później zapanował błogostan, i kompletna apatia. I ten stan trwał około 4-6godz. Przez ten czas wszyscy uczestnicy napajali się tym stanem.
Uwaga! Użytkownik edbassmasters nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 327 / 3 / 0
Bez większego zastanowienia powiem że koks jest królem wśród dragów :)
  • 282 / 6 / 0
To ja ci powiem też bez większego zastanowienia, że ameryki nie odkryłeś.
  • 327 / 3 / 0
Ale odkryłem tą zajebistą laskę którą masz w Awatarze :D
  • 2 / / 0
Takie pytanko nooba, zwilgotniało mi koko, się zrobiła delikatna papka aż i chciałbym to wysuszyć. I teraz tylko jakim sposobem aby było jak należy?? Żarówka?/ jak tak przy jakiej odległości aby było ok.. Piekarnik?? Mikrofalówka?? Na podstawce postawionej na kubku z wrzącą wodą?? I w czym trzymać na przyszłość aby się nie powtórzyło?? I nie piszcie mi abym czym prędzej brał ;] bo używam okazjonalnie, na imprezach a imprezuje rzadko więc i czasem potrafi poleżeć długo..
Uwaga! Użytkownik playstationslave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1098 / 6 / 0
Za perwszym takim strzałem myślałem że ta euforia mnie zabije
Checi robisz bandzior %-D Bede probowal cos ogarnac niedlugo. Dobrze byloby miec staly dostep do zajebistego koksu, na wyciagniecie reki, mowia, ze w UK koksu jest w chuj, a dla mnie ogarniecie tego syfu to granica cudu. Ale z drugiej strony tez, nie chodze po rave klubach, nie moje klimaty.

A najlepiej to ogarnac 4-fluorococaine prosto z laboratorium i podawac dozylnie. Marzenie...

Zastanawialem sie ostatnio nad crackiem, jest tego w chuj na dzielnicy bardzo niedaleko mnie, ale nie wiem jak sie zabrac za szukanie tego. Myslalem, zeby moze zaproponowac jakiemus crack junkie jedna skale za free za numer do jego dila, ale kurwa niewypada. Ile kosztuje jedna skala? Slyszalem, ze £10, a to dosyc sporo, spodziewalem sie czegos w granicy £2-£5 za skale.

Chcialbym chociaz raz przypalic cracka, przekonac sie o jego mocy %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.