Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2229 / 378 / 0
N E R W I C A
  • 492 / 17 / 0
Jak radzicie sobie z przesuszonym gardłem i śluzówkami w nosie i bólem po przerobieniu niewielkich ilości?
A jak radzicie sobie z uczuciem nudności przy robieniu większych ilości (gęsty glut na gardle)

Niby fajnie, ale kurwa nie do końca :kreska:
  • 2229 / 378 / 0
P R Z E R W Y
  • 3141 / 875 / 5
12 października 2020mucha__ pisze:
Jak radzicie sobie z przesuszonym gardłem i śluzówkami w nosie i bólem po przerobieniu niewielkich ilości?
A jak radzicie sobie z uczuciem nudności przy robieniu większych ilości (gęsty glut na gardle)

Nie brzmi jakbyś wciągał koks, a jakieś ketony.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 61 / 3 / 0
12 października 2020DelicSajko pisze:

Wydaje mi sie że źle sprecyzował to raczej nie przesuszone gardło i śluzówki tylko znieczulone, moja rada wal na drugą :) Kluchę przepijasz setą koniecznie dobrej wódki ! %-D
Blancior? Eee to nie klepie lepiej Bonio :-D
  • 15 / 5 / 0

Częsty problem nie tylko po :kreska: z tego co poszperałem to można próbować przegryzać cytrusy lub kwaśne żelki i dużo się nawadniać (woda nie piwo)
Uwaga! Użytkownik Dlf89 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 172 / 15 / 0
12 października 2020DelicSajko pisze:
Da się te dwie rzeczy pomylić?
  • 3141 / 875 / 5
Zależy czy kiedykolwiek wciągałeś koks.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 430 / 26 / 0
No jak ktoś wciągał ketony, te mocniejsze i mu się to podoba to raczej koks pozna i nie będzie mus się to podobało, bo stwierdzi, że to słabo klepie xd
  • 492 / 17 / 0
@DelicSajko Nie chciałem kozaczyć pisząc, że koks dobry i sprawdzony, ale tak jest. Dlatego teksty o pomyłce koki z keto są wysoce nietrafione.
Wydaje mi się, że ten problem wytwarza alergia, która sprawia, że te błony śluzowe naturalnie są bardziej suche :(

A co do kluchy w gardle, to faktycznie, pomaga picie małymi łyczkami (dużo przełknięć) wody/innego napoju bez alko.

@mietowy3 Przecież wyraźnie napisane - "niewielkich ilości" ;p
ODPOWIEDZ
Newsy
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".