Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 13 / / 0
co myślicie? :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 2714 / 512 / 0
Nauczcie się, że z wyglądem nie ma reguły.
Możesz mieć pięknie lśniące grudy walące chrzanem na kilometr, które okazują się w labie 20% kokainą.
Możesz mieć też zwykły proch bez zapachu okazujący się sortem >80%.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 13 / / 0
hehe dzięki mordo ale wiem tez troche tego zjadłem
ale tłuscioch dobry,na moje oko koło 70%
50mg ciary na bani aż a uzytkownik z stażem 10+ z czego najdłuzsza przerwa z 4miesiace pozdro
  • 379 / 28 / 0
Może mieć między 0 a 100%. Wygląd nic nie znaczy szczególnie przy koksie, bo takie grudy łatwo zrobić
  • 491 / 62 / 0
trochę off top, ale jeśli do wątku ogólnego się nie nadje, to gdzie:
https://www.youtube.com/watch?v=aIjPhI5LDCU
  • 58 / 13 / 0
Koledzy i koleżanki to jak to jest z tą koką? Po większej ilości ma prawo doprowadzić do spinoka? Spinam się, zamykam się w sobie, nie chce mi się rozmawiać tak jak kiedyś. Jedna linia potrafiła sprawić ze gaducha nawet z obcymi osobami. Za dużo już przerobiłem tego chyba :/
  • 170 / 15 / 0
19 lutego 2020mlodyraja pisze:
Koledzy i koleżanki to jak to jest z tą koką? Po większej ilości ma prawo doprowadzić do spinoka? Spinam się, zamykam się w sobie, nie chce mi się rozmawiać tak jak kiedyś. Jedna linia potrafiła sprawić ze gaducha nawet z obcymi osobami. Za dużo już przerobiłem tego chyba :/
Ma prawo, dla przykładu ja dzisiaj po pierwszych dwóch lub trzech dobrych liniach zrobiłem się poprostu smutny i nie miałem ochoty nawet do dziewczyny pisać. Jak szybko może się stać coś takiego? Dosyć szybko, bo dopiero drugi dzień lecę i się tak przytrafiło, podejrzewam że skończyła się dopamina( lub inny hormon odpowiedzialny za euforię).
  • 7 / 1 / 0
Czysta kokaina nigdy nie spina. To jest uderzenie dopaminy. Wszystkie opcje typu spinka, brak snu, spływ znieczulający to dosypka chuj wie czego. To jest kabaret że ludzie płacą takie pieniądze za jakieś mieszance
  • 343 / 15 / 0
Może tak być, sam zaliczałem fazy, ze pospinany siedziałem, w głowie szambo.
Towar dobry.
Nie wiem od czego to zależy ale zawsze jak wypije dwa kielony i jest ktoś „nowy” do rozmowy jest ok.
Jak wale koks z ta sama osoba zaczyna mnie spinać nieraz - nie chce mi się gadać

Ja znam typków co po cracku tylko siedzą i nie chcą żeby się do nich odzywać, drugi w kółko łazi po domu i czegoś szuka - różne są reakcje ludzi na koks;)
  • 170 / 15 / 0
15 marca 2020Lubiacy pisze:
19 lutego 2020mlodyraja pisze:
Ma prawo, dla przykładu ja dzisiaj po pierwszych dwóch lub trzech dobrych liniach zrobiłem się poprostu smutny i nie miałem ochoty nawet do dziewczyny pisać. Jak szybko może się stać coś takiego? Dosyć szybko, bo dopiero drugi dzień lecę i się tak przytrafiło, podejrzewam że skończyła się dopamina( lub inny hormon odpowiedzialny za euforię).

Krótkie sprostowanie, mnie nie spina, nie spotkałem się z czymś takim oraz towar był chujowy, następnego dnia poprawiałem innym i było wszystko normalnie! Problemy ze snem się pojawiają( mówię na własnym doświadczeniu) na początku i to spore ale jak zacząłem regularnie zażywać, sypiam jak dziecko
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.