Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2877 / 266 / 0
zarabiając w euro to jak płacąc w pl za jakieś podróbki mefa, więc nie musisz się tłuamczyć w żadnym wypadku, że elitarność etc.

pozdrawiam ogólnie, sprawiasz wrażenie spoko koleżki

e: doczytałem posty, no niestety jesteś słaby, że nie potrafisz zapanować nad psychiką, bo to zupełnie inna bajka niż uzależnienie fizyczne, ja psychicznie przegrywam tylko z ziołem, ne potrafię mieć nawet dnia przerwy, ale czy to jakieś bardzo szkodliwe? ;) tym bardziej że jaram tyle lat a nadal ogarniam świat
  • 3195 / 905 / 5
No zazwyczaj jestem chyba, że nawpierdalam się jakiegoś gówna. Albo wejdę do tasiemca %-D Teraz detox, pod koniec sierpnia na Psy-fi festiwal, tam jakieś grzybki, może kwasik i dłuuuga przerwa. Muszę dojść do siebie po po tym gównie heh.
Aha
Na festiwal zapraszam, pewnie darmowe dragi znowu będą.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 2714 / 513 / 0
Panowie, 4-MMC i kokaina to zupełnie inne dragi. Waliłem legitny mefedron za czasów legala (gdy gram najlepszego sortu prosto z kolby skośnookiego chemika kosztował 40 zł), waliłem też legitny koks >70% (wysyłałem próbki na badania do labu). Każdy ma inne gusta, jednemu przypasuje mef, drugiemu koks. Mi bardziej przypasowała koka, aczkolwiek nie twierdzę, że prawdziwy mef jest chujowy. Chujowym mógłbym nazwać 3-MMC, które do mefedronu podjazdu nie ma i nie miało :)

Dawno już koki nie waliłem, kiedyś leciałem grubiej, to znaczy jeśli trafił się balet na cały weekend czasem brało się nawet piątkę %-D, nie ważne czy w Polsce, czy za granicą, koks musiał być zawsze. Teraz max na jakimś większym spotkaniu towarzyskim, nie-ćpuńskim (które się przytrafia raz na rok, albo i rzadziej). I to jest dla mnie największy plus kokainy, w środku jesteś pierdolonym bogiem, zdobywającym szczyt K2, dla którego nie istnieją w tej chwili rzeczy niemożliwe, a na zewnątrz jest luz, jesteś ogarniętą, elokwentną osobą, która ma coś do powiedzenia na każdy temat. Dla osób niezaznajomionych z dragami wyglądasz na trzeźwą osobę (no ewentualnie wstawioną, jeśli to zakrapiane posiedzenie). Inna sprawa, gdy na co dzień jesteś nieśmiałym typem, nigdy nie odzywasz się w większym towarzystwie etc., a tu nagle zaczynasz napierdalać na parkiecie jak patrik słejzi :)
koka jest dobra na każdy event. Czy to wesele, chrzciny, domówka, klub, firmowa impreza, urodziny babci czy wizyta w agencji - królowa wpasuje się wszędzie. Dla odmiany gdybyś na wyżej wymienionych wydarzeniach wrzucił 4-MMC lub dobrą amfę raczej miałbyś już przypiętą łatkę ćpuna.

Aha i jeszcze jedno. Jeśli ktoś twierdzi, że koks jest chujowy są trzy opcje:
a) nie wciągał dobrej kokainy - przy dobrym towcu 50mg potrafi wypierdolić z butów i jest najcudowniej na świecie,
b) ma zryty mózg przez beta ketony i / lub inne stymulanty,
c) jego ojciec w przeszłości nadużywał kokainy. Serio, czytałem kiedyś badania mówiące o tym, że dzieci takich osób mają wrodzoną tolerancję na tę substancję i nie działa na nie w ogóle, lub bardzo słabo.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 1801 / 245 / 0
kokaina zdecydowanie wygrywa po 4mmc pozostaje takie zezwierzęcenie %-D i to samopoczucie na drugi dzień znam ludzi którzy by opierdolili pałę za kolejną kreskę byle by podtrzymać stan.
Prawilna koka działa zawsze mi się uruchomiła akcja na po dentyście przez bite 3 dni myślałem więcej o Coco niż o innych rzeczach chodź by jedzenie czy sex. Mój nos złamie abstrakcyjne 14/15 miesięczną dopiero na weselu kumpla czyli za jakiś 2 tyg eeeehhhhh ciężko być abstynentem jak całe towarzystwo wali eeeehhhh
  • 2877 / 266 / 0
ja nie pisałem że koks jest chujowy, tylko niewarty swojej ceny, jakby dobry koks kosztował nie 400 a 150 zł to byłaby to bardzo fajna używka, a tak to wolę dać 100 za dobre jakości mefa
  • 3195 / 905 / 5
Ogólnie to polecam nie walenie koksu :) w chuj lepsze samopoczucie, brak parcia na chlanie i palenie (rzuciłem zaraz po koksie jak zauważyłem, że tylko przez niego to robiłem), więcej energii i pieniędzy, same pozytywy. Także do boju i się niezaopatrywać w koks na weekend %-D
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 379 / 28 / 0
za 300 zł na dn masz czystą kokę działającą w ilościach 20-25 mg, z grama masz 40 lini, 20 godzin na rushu, drogo?
  • 2198 / 715 / 0
W wątku o miksach chyba bym poczekał na odpowiedź to daję tutaj. Ile mniej-więcej koko jak mieszam z helem? Jaka proporcja będzie dobra żeby czuć obie substancje równo? helu zamierzam dać setkę jak będzie dobry bo wiadomo że w speedballu mocniej działa.

I tak, wiem że różne są sorty i reakcje organizmu. Nigdy koksu iv nie waliłem. Jakieś nakierowanie na przedział dawek byłoby pomocne. Tabelkami i teorią się nie sugeruję, wolę praktyków.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 26 / 3 / 0
Co do 40 lajnek bym nie przesadzal ale. 250mg już dobrze robi inie trzeba dorzucac przez jakiś czas ale chęć zawsze jest.
  • 3044 / 1032 / 0
taka ilość to zdecydowanie za dużo, jeśli chodzi o kokainę w miarę wysokiej czystości. dawka 0,25 g to jest ostre przedawkowanie i mogłoby się jej przyjęcie źle skończyć. standardowo sypie się 50-70 mg na kreskę, nawet przy słabszym towarze (40-50€) wystarcza 80-100 mg, aby zapewnić przyjemne doznanie. nie wiem skąd masz tą swoją "kokainę", ale obawiam się, że ten proszek ma z nią mało wspólnego. dlatego zawsze warto się zaopatrywać w ten środek u sprawdzonego źródła. sam specjalistą nie jestem w temacie kokainy, ale jak czytam, że ktoś ładuje 250 mg, to od razu widać, że kokainy to on nie widuje zbyt często. i na przyszłość napisz obok tego ile ty bierzesz, dawkę standardową, bo ktoś przeczyta twojego posta, posypie 0,25 g i coś mu się stanie.

w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami

Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).