Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 180 / 1 / 0
ani pmppp ani pvp nie dzialania chociazby troche podobnie do K. CHociazby przez to odczucie naturalnosci w "k' nie zastapisz tego niczym innym
Uwaga! Użytkownik immortal11 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / 1 / 0
Dobrej jakości koka w moim województwie z dobrej ręki to do 300 zł nie więcej, a mieszanie kokainy z mefedronem to jest pojebane. Jak dodasz mefy to wiekszosc ktora brała ją wyczuje, nawet jak wyjdzie 1 do 1 to i tak nie wyjdzie Ci czysta koka.

Co do koki wegierskiej niby 70% tez znajomy brał i na gotowaniu wyszlo mu 65% ale tak jak pisal kolega wyzej mozna to oszukac
Aby dostac dobra koke to trzeba mieszkać w dużym miescie, ja w takim nie mieszkam i jest trudno o dobry dlatego nikomu z miasta nie polecam brac ode mnie znajomym, zawsze mozna podjechac te 150~ km do wiekszego miasta po wiecej i juz na dłuzej :)

Co do Lidokainy znieczula tak, ale nie sadze aby był to dobry zamiennik kokainy. Czasami aby dobrze sie zabawić wystarczy troszke wiecej zainwestowac w pewniaka po prostu i nie bedziesz zalowal, a jak bedziesz szukał jakis zamienników to jeszcze trafisz na jakiegos gówno, dlatego osobiscie ci nie radze :)
Pozdrawiam :)
  • 3898 / 238 / 13
" nawet jak wyjdzie 1 do 1 to i tak nie wyjdzie Ci czysta koka."

Przeczytaj to jeszcze raz i powiedz co w tym odkrywczego. To chyba logiczne, nie ma potrzeby tworzenia wnioskowania na ten temat, gosh - z logiką na bakier...

"Co do Lidokainy znieczula tak, ale nie sadze aby był to dobry zamiennik kokainy."

Wiesz ty w ogóle co piszesz? Przecież lidokaina nie działa psychoaktywnie, jajebie.

"a jak bedziesz szukał jakis zamienników to jeszcze trafisz na jakiegos gówno, dlatego osobiscie ci nie radze "

Chyba, że trafi na coś lepszego to wtedy nie trafi na jakiegoś gówno.

Ja bym w ogóle nie szukał zamienników niczego - lepiej po prostu spróbować czegoś innego, co daje fajny stan i pochodzi z pewnego źródła - może akurat spodoba ci się bardziej niż koks ;)
Ostatnio zmieniony 01 grudnia 2012 przez Parathormon, łącznie zmieniany 1 raz.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 83 / / 0
szukasz zamiennika tanszego by komus drozej wcisnac od razu mozna sie zjarzyc :D na szczescie kto kupuje koks od takich leszczy glupio madrych co opychaja towar za koko to wiedza ze konczy sie to bezsennoscia ,jadlowstretem badz co gorsza paranoja :D
pzdr
Uwaga! Użytkownik ashwagandha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 71 / 3 / 0
Wkońcu po raz trzeci spóbowałem koki(w końcu)Za pierwszym razem mnie wyjebali na mefedron,za drugim razem spróbowałem dosłownie identyczny koks jak na zdjęciu w temacie i było wyjebane w kosmos(cut
I uważam że lepiej sobie zamówić i dorzucić za wysyłke niż kurde szukać i czekać na wyjebke

DO dyskusji na temat źródeł substancji służy wątek "Sprzedawcy" - 02
  • 1615 / 28 / 0
@up
Jak nie masz dojścia do na prawdę lux materiału, to lepiej zmówić. Po chuj wciągać jakieś wybełtane koko z niewiadomo czym, albo przepłącić 4 razy za "kokainę" która okazuje się mefedronem.

Może trafi ci się kiedyś kontakt do kogoś z tematu to będziesz miał porówanie. Ja nigdy nie zamawiałem bo nie musze, więc nie mam odniesienia co goni się w sieci. Ale opinie użytkowników są raczej pozytywne.
  • 69 / 1 / 0
Fishscale, czyli rybia łuska. Jak ktoś ci sprzeda nierozkruszoną grudę prosto z dobrej cegły, to sam ujrzysz błyszczące płatki zwane fishscale. Tylko na polskiej ulicy raczej tego nie kupisz. XD
  • 180 / 1 / 0
uwierz mi, ze bez problemu dostaniesz dobrego fisha, tylko musisz znac wysoko.

Moj wczorajszy ktory walilem, mocno sie mienil a po crashu mocno pachnialo lakierem do paznokci/ benzyna. Bardzo mocno:D
Uwaga! Użytkownik immortal11 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 69 / 1 / 0
immortal11 pisze:
uwierz mi, ze bez problemu dostaniesz dobrego fisha, tylko musisz znac wysoko.

Moj wczorajszy ktory walilem, mocno sie mienil a po crashu mocno pachnialo lakierem do paznokci/ benzyna. Bardzo mocno:D
Lakierem ? Do paznokci ? Acetonem ? To może lekko podlatywac rozpuszczalnikami ale nigdy nie mocno. Mocno to ma przypominać liściowo-chrzanowo-tytoniowy z nutką mentolo-acetonu (taki perfumiarski akcent piżma). Nie na darmo na fotkach obok grudy leży żyletka (kartą kredytową rozpieprzysz to po całym blacie).
"Znasz wysoko" - Lubię to!
  • 1615 / 28 / 0
@immortal11
Nie powinno pizgać mocno rozpuszczalnikiem / lakierem...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.