Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
2. 1000 koron za 1.02 z wagi
3. Praktycznie bezwonna może leciutki zapach nie do określenia
4. Miękka gruda
5. 9/10 ale to pierwsze przygody więc brak punktu odniesienia
Ponad 20 kresek z tej sztuki i każda robi. Peak pół godziny i w głowie myśl żeby poprawić choć czasem następna raja szła dopiero po godzinie lub lekko ponad. Pierwsze kreski i w głowie myśl "eee mefedron w polsce jednak lepszy". Następnego dnia po kilku(nastu) kreskach zmrożony chodząc po mieście wieczorem "eee jednak królowa jest tylko jedna" ;] Ogółem poszło 5-6 raj od 16 do 21 w piątek i ciężka do policzenia ilość od 12 w południe w sobotę do 3 nad ranem.
2. 70$ za 1g
3. Charakterystyczny dla koksu
4. Zbite gruda, łatwo krusząca się w pył
5. 6/10
6. Łatwo dostępna od Latynosów w każdym obskurnym barze
2. Cena - 300/0,8g (wyjebka wagowa to standard u mojego dostawcy przy małych ilościach)
3. Zapach intensywny - chrzan/benzyna
4. Wygląd - biały proszek, pył
5. Ocena materiału w skali 1-10 - 4/10
6. Dostępność (Łatwo/Średnio/Ciężko dostać) - Jak znasz kogo trzeba jest dostępna stale.
7. Podpunkt dodatkowy na dodatkowe uwagi - 2 miesiące wcześniej, materiał od tego samego dostawcy, z takim samym ostrym zapachem ale mieniące się grudy jak łuski - materiał 8/10 Teraz wyjebka, nie wiem co dodane.
Niestety mam tylko jedno źródło, a szkoda bo stale klienci ruchani są na wadze.
1. Miasto - Glasgow (wrzesień 2015)
2. Cena - £80/1g
3. Zapach - może minimalnie wyczuwalna benzyna, niemal bezwonny
4. Wygląd - biały proszek + grudy, minimalnie wilgotne, średnio twarde
5. Ocena materiału w skali 1-10 - 10/10
6. Dostępność (Łatwo/Średnio/Ciężko dostać) - Jak znasz vendora od reki w każdej chwili, ale znany w całym mieście ewentualnie ciut drożej, wiec "łatwo"
7. Dodatkowe uwagi - mówią że 100% czysty. Fakt, jak dla mnie encyklopedyczny przykład koksu, w każdej kwestii. Godlike.
Kontra PL:
1. Miasto - Pruszków/Okolice (październik 2015)
2. Cena - 170-300zł/1g
3. Zapach - bezwonny
4. Wygląd - biały proszek + grudy, suche, średnia twardość
5. Ocena materiału w skali 1-10 - 5/10
6. Dostępność (Łatwo/Średnio/Ciężko dostać) - Od ręki jeśli wiesz gdzie, równie łatwo jak powyżej. Jak nie wiesz gdzie to cena 250-300zł
7. Dodatkowe uwagi - czuć, że to koks, jednak sporo słabszy, trochę dłużej wchodzi, mniej euforii, za to trochę więcej stymulacji, mniej boskości, ale pozytywnie.
Podsumowawszy:
Przeliczając cenę, Szkockie coco wychodzi zaokrąglając około 550zł, trudno więc spodziewać się po temacie trzy razy tańszym tego samego. Tylko świadomość, że w Szkocji £100 to dniówka w pierwszej lepszej pracy (no góra półtorej dniówki), a u nas około 200zł to zwykle minimalnie dwa dni - ktoś nas tu zdrowo wali na jakości, porównując co dostajemy w większości przypadków...
Tyle, że przez brak odniesienia -> dałbym temu dostępnemu u nas 8-9/10, wziął jeszcze worek albo dwa i cieszył się dobrą fazą (w stosunku do ceny tym bardziej).
A tak tylko dokończę worek.
Jednak, PL:0 / SCT :1
Byleby mocno zaszumiało w bani, bylebym euforie znów poczuł gdzieś przy krtani ^^
2. 500 zł / 2g (nieważone)
3. czuć trochę fety
4. grudy
5. 1/10
Jedna z nielicznych przygód z tą używką, kolejny raz stwierdzenie, że jest przereklamowana, brakuje konkretnego wejścia i wyjebki w stylu mefedronu czy metkata. Może już jestem zbyt przećpany na takie łagodne narkotyki, a może to był wałek, ale ze źródła eksploatowanego przez znajomych lubujących się w tym miernym narkotyku.
2. 500zł
3. Chrzan
4. Biały proszek (wow), krystaliczny, mieni się w świetle, pośród pyłu drobniutkie, łatwe do rozgniecenia grudki
5. 8,5
6. bez wdawania się w szczegóły - telefon i pół h czekania na fana piłki nożnej.
7. W smaku najmniejsza ilość jest mega-gorzka, gorycz pozostaje w ustach dość długo. Znieczula słabiej niż wszystko, co próbowałem do tej pory, natomiast pierwszy raz miałem uczucie zdrętwienia całej górnej szczęki po ściegu, mógłbym sobie wybijać zęby i tego nei czuć. Cena wydaje się absurdalna, ale wydaje mi się, że z gieta można swobodnie zrobić 2g zwykłego zadowalającego tematu za 300zł. Klepie nawet minimalna ilość rzędu 30mg.
2. 220
3. chrzan
4. biały proch
5. 6/10
6. Z tego co wiem dosyc łatwo
7. Za taką cenę polecam
2. Cena – 80 euro/1g
3. Zapach - bezwonny
4. Wygląd - biały proszek + male grudki
5. Ocena materiału w skali 1-10 daje 9/10 (9 ponieważ zawsze może być lepiej)
6. Dostępność (Łatwo/Średnio/Ciężko dostać) – w klubach latwo dostac, ale jakosc losowa. Dobry sort trudno dostepny (przynajmniej dla mnie) ten zalatwiany przez znajomego, sam bym tego nie ustrzelil ;)
7. Dodatkowe uwagi - działa swietnie
1. Miasto – Warszawa (grudzien 2015)
2. Cena – 300 pln/1g
3. Zapach – nie potrafie opisac, ale czymś trąciło
4. Wygląd - biały proszek
5. Ocena materiału w skali 1-10 daje 5/10 (w porownaniu do tego berlinskiego się nie umywa)
6. Dostępność (Łatwo/Średnio/Ciężko dostać) – trudna, znajomy znajomego znajomego blablabla..czekania ponad godzina
7. Dodatkowe uwagi - szkoda kasy, za 1/3 tej ceny można mieć dobry beta-keton który dziala lepiej
2. Cena - 80E/1g
3. Zapach - bezwonny
4. Wygląd - biały proszek + grudy, suche
5. Ocena materiału w skali 1-10 - 710
6. Dostępność (Łatwo/Średnio/Ciężko dostać) - stosunkowo prosto
7. Dodatkowe uwagi - temat ogólnie dobry, pierwsze wejście średnio mocne ale fajny rush przez 40-60min. Brak zjazdu.
2. Cena - nie wiem do końca (powiedzmy że sampel to był), normalnie chyba 150 czy 170/g, z góry uprzedzone że słaby sort
3. Chrzan/bazylia, coś w ten deseń
4. Beżowy proszek, wyraźnie wilgotny, mocno zbrylający, ciężko pokruszyć do sniffa
5. 2/10 (jeśli kawa ma 1, to to jest tylko trochę wyżej), ale pod warunkiem że załadujesz szczura wielkości takiej, że ledwo starcza miejsca na przepływ powietrza :D
6. Łatwo dostępne, jak znasz kogo trzeba (kręgi z $$)
7. Totalny szajs, za 1/5 tej ceny za gram mam hexen znacznie lepiej klepiący w dawce 50mg. Na 99% nie kokaina, długo trzyma rezydualne pobudzenie fizyczne (typowy rush ok. 30 min).
Trzymam kciuki za lepszy sort, ma być po ~250/g
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/2/22804aa0-2268-45b9-8295-843ca73873fa/Bez%20tytu%C5%82u.jpg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250510%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250510T124703Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=dec3d92e2efe127d3a0547d57e5e95e0130650b6e189fa7e30100b23e1716d0b)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut_ekranu_z_2025-01-17_11-55-24.jpg)
„Wokół marihuany medycznej wciąż jest wiele stereotypów, a największą bolączką jest dezinformacja”
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/marsz-wyzwolenia-konopi-w-warszawie-28-05-2022-r-.jpg)
Zróbmy przykrość „gangom ze Wschodu” i zalegalizujmy marihuanę (na dobry początek)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news/klefedronfabrik5.jpg)
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/krysztalowycamping_0.jpg)
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu
Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/168-123636.jpg)
„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić
„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/3-448290.jpg)
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków
Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.