Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1 / 1 / 0
jak to jest z waleniem emki dzien po koko? czy jak wezme koko na klubach a dzien pozniej chce isc na jakis rejw i zarzucic emke to mi wszystko dobrze wejdzie?
  • 1 / / 0
Ja również miałem wrażenie, że koks tak jak to napisał DzoBajden - spłyca działanie MDMA. Próbowane dwukrotnie w kolejności najpierw koks, potem ema. Raczej nie prędko wrócę do tego mixu, bo szkoda tematu
  • 19 / 1 / 0
16 stycznia 2024Zielonyskunks420 pisze:
jak to jest z waleniem emki dzien po koko? czy jak wezme koko na klubach a dzien pozniej chce isc na jakis rejw i zarzucic emke to mi wszystko dobrze wejdzie?

Nie wiem jak w tą stronę, ale w drugą (piatek wieczor emka, sobota koko) dziala calkiem spoko. Jak napisal ktoś wyżej, walenie dwóch substancji przy jednym podejściu jest raczej srednim pomyslem, w moim przypadku jak na emke zarzucalem potem koko na poprawke, to znikala mi ta "miętowość" i miękkość i czulem się trochę trzeźwiejszy.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.