Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Czy koka sie utlenia ? Jak tak to po jakim czasie ? Dzieki z gory za odpowiedz
  • 984 / 92 / 0
Jeśli koks to tylko gruda. I zaufane źródło. Wtedy nawet proch klepie tak samo jakbyś ciachał z grudy ( ... odkrycie )
Kreska powinna Cie wystrzelić srogo, a gram starczyć na dzień przynajmniej.

Też siedze w NL i tylko raz gość dał sztuke na testa - żałuje , że to waliłem. Jeszcze miał chuj czelność prosić o kase hehehe :D takiego wała. Kasy nie dostał , niech sie cieszy , że wpierdolu nie zaliczył.
policjantzbyszek88@tutanota.com [H]R Crew
  • 177 / 45 / 0
Mieszkam na De i zanim dotarłem do źródła dobrego (według mnie) koksu przejebalem w chuj siana jak się okazało na walki w których koks stanowił może 10-15% worka a cena nie mała.
Teraz od zaufanego dila mam koks w samych grudach, raz 10g w jednej pięknej grudzie dostałem, towar zawsze bezwonny i bez smaku, po wtarciu w dziąsła znieczula natychmiastowo a sniff z 50mg wykurwia mnie na 2-3h w stan perfekcyjnej błogości. Nie wiem na ile towar jest czysty nie testowałem na odczynnikach ale jestem w 100% zadowolony.
Dobrze ze się już z typem trochę czasu znam i dużo siana dałem mu zarobić to po dużo niższej cenie wagowe gramy dostaje bo płace 50€ a inni 70-80 zależy jaki dil ma humor.
  • 1 / 1 / 0
Ok nie mogłam nigdzie się doszukać odpowiedzi - czy zapach chrzanu można podrobić? w sensie, czy ktoś zapodaje np mieszankę lidokainy z chrzanem (nie wiem, czy nie paliłby za bardzo w nos, nie miałam okazji ściągać linii z chrzanu) lub inną substancją o podobnym zapachu?

to nie w pl, ale ostatnio testowałam z bardzo randomowego źródła i choć fanką/znawczynią koksu nie jestem to ten wydaje być nie halo, ale pachnie chrzanem Xd
  • 2 / 1 / 0
koko w pl to mieszanka syfu z gnojem dla warszawskich pizd w rurkach które chcą być cool and trendy.
Cena na zachodzie za g to w przeliczeniu 500 pln.
To zabawa dla bogatych kolesi.
  • 165 / 10 / 0
Mieszkam w Holandii prawda trudno o dorby koks każdy to mówi naszczęście ja mam 2 dobre źródełka, ale nie raz częstowano mnie gównem, mój koks pachnie i chrzanem i benzyną wrzucony mały okruszek do testera na kokaine dał bardzo gwałtowną i mocną reakcję ,taka kruszynka zabarwiła cały tester na intensywny niebieski, znieczula ledwo co (a waliłem takie koksy jak opisujecie znieczulenie gardła aż nie można oddychać i sliny przełykać) ale koks taka lipa , słabo wystrzela , jakiś taki rozkojarzony po tym jestem ni huja jak po fecie gdzie mam skupienie i clearhed lvl 1000 , jedyne co jest bardzo bardzo dziwne i mi się podoba , to pewność siebie jakby była we mnie druga osoba która tylko po koksie się odzywa , nawet jak podchodzę do kogoś z myślą że nie wiem co powiem i wgl jak czuje się rozstrzęsiony to zaczynam się odzywać jakoś automatycznie i samo mi się mówi ale nie słowotok jak po fecie poprostu nagle zaczynam wypowiadać słowa najadekwatniejsze do sytuacji haryzma rośnie , ale jeśli chodzi o fazę amfa + benzo rozkłada koks na każdej płaszczyźnie , no po za tym że jak schodzi faza z koksu to czuję się lepiej jak przed , a po fecie jest zwała :|
"Wrogom się przebacza, ale wtedy gdy zawisnął"
  • 36 / / 0
Jak rozpoznać dobry koks? Zapach benzynowo-chrzanowy, nie rozpierdala nosa, czujesz sie po nim jak młody Bóg, charakterystyczny spływ, po wcieraniu w dziąsła często odczuwałem drętwienie języka
  • 5774 / 1179 / 43
Można metodą topnienia.
koks topi się w ok 100C (98).
Wcześniej syf powinien się wytopić.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 26 / 3 / 0
Kto normalny będzie palił koko? Trzeba spróbować i się przekonać. Najważniejszy dla mnie jest następny dzień czyli godzinka po ostatniej coś zjeść i iść spać. Bo naprawdę różne kozak mateksy próbowałem i różnie pachnialy. Ja jestem zwolennikiem podgrzewania na lyzecce w celu suchości i może jakieś gówno odparuje ale mam temat 90%+ i tam trzeba być chemikiem żeby to oddzielić. Ale jest naprawdę tak jak powinno być. No i oczywiście po 1 snifie po paru sekundach czujesz że to to. PS. Jest teraz kupa tematów że głowa cię po nich swędzi.
  • 4894 / 853 / 0
To zazdro jak masz 90% towar, musisz mieć na prawdę bardzo dobre źródło. Ponoć jakość koksu się bardzo polepszyła ale to jest nadal max i to podkreślam absolutny max 70% dla 90% użytkowników. I ponoć 90% tego co trafia na rynek europejski to jest max 90% także tymbardziej zazdro że masz koke 90%. No i że jeszcze się bawisz w oddzielanie tego . Szacun.

Wychodzi na to że masz prosto z łapy.

Dobra , nie będę szydzić żeby nie było...
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.