Taki mix często używam przed aktywnością fizyczną jest spoko
Odstawiam kofeinę z cukrem w ogromnych ilościach to chcę zejść z dawek tabletkami z czystą kofeiną bez cukru i dodatków, nie obchodzi mnie że jeden z drugim sobie rzucają coś bez problemu i bez substytucji. Temat o jednym, Wy o drugim... Masakra. Z roku na rok tylko coraz więcej offtopu, wciskania komuś swojego zdania i postów o niczym.
Niech to już jakiś moderator zamknie albo usunie chociaż mój pierwszy post, to będzie jakaś konsekwencja w temacie.
09 lutego 2021TymekDymek pisze: Masakra. Z roku na rok tylko coraz więcej offtopu, wciskania komuś swojego zdania i postów o niczym.
Druga rzecz - definicja off topu obejmuje pisanie nie na temat. Jednak 1/3 postów obejmuje jak rzucić kofeinę więc raczej off-topem nie są.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
09 lutego 2021TymekDymek pisze: Jak masz problemy z rozumowaniem, to daruj sobie komunikację z ludźmi.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Przeciez Ci, niewdzięczniku, poleciłem całe spektrum produktów obejmujących napoje energetyczne bez cukru lub napoje typu cola też bez cukru, które robią u mnie świetną robotę. Jeszcze o tabsach 200mg ze sklepów odzywkowych pisałem. Czego Ty jeszcze oczekujesz. Weź wyluzuj, bo strasznie spinasz majty bez wyraźnego powodu.
Moim zdaniem temat jest bardzo szeroki i ja z zainteresownaiem śledzę wszystkie wypowiedzi.
Najlepszym rozwiązaniem jest w ogóle odstawić kofeine, jest to ciężkie ale myśle że możliwe do zrobienia.
Trzeba będzie się przyjrzeć tej Teakrynie (szkoda że nie TeaKarynie
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Międzynarodowy gang narkotykowy rozbity. Lider wpadł w Hiszpanii dzięki danym z FBI
Prokuratura Okręgowa w Tarnowie skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko czterem członkom zorganizowanej grupy przestępczej, która na masową skalę przemycała narkotyki z Hiszpanii do Polski. Szajka, kierowana przez poszukiwanego Europejskim Nakazem Aresztowania Michała J., miała wprowadzić na czarny rynek narkotyki o wartości ponad 13 milionów złotych. Kluczowym dowodem w sprawie okazały się materiały z rzekomo bezpiecznego komunikatora ANOM, które polskim śledczym przekazało amerykańskie FBI.
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.