@Baltimore
Cześć, pytanie absolutnego laika.
Jak wiadomo, loperamid nie przekracza bariery krew-mózg. Myślę o jego zakupie, gdyż sulfogwajakol jako substancja pomocnicza w popularnym leku OTC z kodeiną bardzo podrażnia błonę śluzową moich jelit, co przekłada się na obfite biegunki (dla niesmacznego zobrazowania – leje się ze mnie jak z kranu, a po procesie muszla klozetowa wygląda tak, jakby ktoś przed chwilą do niej w biegu zwymiotował). Czy jeśli wezmę loperamid chwilę przed wzięciem kodeiny, nie osłabi on jej na jakimś innym poziomie, nie wiem, poprzez enzymy czy wchłanialność w jelitach?
Znam to sranie ziomus, i dokladnie czytajac to przed moimi oczyma pojawil sie obraz mojego kibla, dlatego sobie troche papieru podkladam żeby tak nie chlapało XD
Na jakich dawkach jestes? Po prostu jestem ciekaw przy jakiej cie tak srac zaczelo. Ja juz ponad rok tak kicham i wsm nie uznawalem tego za cos zagrazajacego. Ktorys user mowil ze to przez duze dawki, i ze przy mniejszych dawkach/ zaprzestaniu po prostu ustępuję.
Prosze scalic z postem moim wyżej - sorki.
gienko
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze: Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
PS. Czytaliście ten post o tym, że loperamid z piperyną przekracza barierę krew - mózg? To prawda???
Przejrzałem starsze wpisy w tym dziale i okazało się, że kwas fosforowy nie robi roboty z Thiocodinem. Jak żem się zdziwił. Całą wiedzę brałem z tego forum od iluś lat, nawet wtedy, gdy zaczynałem. Jak dobrze dedukuję to kwas cytrtnowy robi cośkolwiek na plus w układzie pokarmowym. Jest to konserwant, używa się go w wielu produktach spożywczych. Np. w soft drinkach z puszki, jak Sprite.
Jeśli ma mi to pomóc mojemu organizmowi radzić sobie z tym drugim składnikiem w Tjoko, to idę na tę współpracę:)
15 kwietnia 2026Baltimore pisze: Witam w klubie, @Swiezzy! Jak sięgam pamięcią, to zaczęło się tak dziać u mnie przy 480 mg. Obecnie na sportowo biorę 960 mg.
Ze tak zapytam, na raz wcinasz 960mg thioko?
Tam kolega nizej o blonniku napisal, ma to sens bo ja tez jak opierdolilem ileś tam owsianek, bo ja jadam fazami, mam faze na owsianki to beda glownym skladnikiem diety przez 2miesiace np. no ale jak ojebalem te owsianki czy kiedy indziej paczke platkow tak o bez mleka, jak chipsy to rano kupeczka byla jak to mowia, zdrooowa, az sie dziwnie sralo, bo otwór do klocka nieprzyzwyczajony xDD
Teraz znowu biore 1x dziennie, i ciezko mi sie wysrac od paru dni, srac mi sie chce ze wydaje mi sie ze juz czesc w gaciach jest, siade na kibel, pryk pryk dwa klopsiki i koniec.
To jest ostrzeżenie dla wszystkich – zanim sięgnięcie po kodeinę, zastanówcie się 150 razy! Najłatwiej otrzymać ją w popularnym preparacie na „T”, który zawiera dokonujący rozpierdolu w odbytnicy sulfogwajakol.
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze: Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
I to jest niesamowicie uciążliwe.
Ale to pikuś
kokaina powoduje tzn cocaine shits .
Przy tym to w ogóle ciężko zdążyć do kibla.
Kolejna cecha tej przereklamowanej używki. Jak poczujesz parcie to masz dosłownie kilkanaście sekund na działanie.
Może to K jak Kupa nie bez kozery w nazwie tych substancji .
Wszak bo kofeinie też często i gęsto - i rzadko należy wypuścić zwiadowce na szerokie wody. Szkoda ze przypuominają raczej Titanica z papieru .
Ju nie chciałem w to mieszać głowy Watykanu tzn Papierza ka
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Tudziez CWE. Podejrzewam ze graniczace z absurdem dawki, to po czesci kwestia uposledzenia wchlaniania przez sulfo, bo takich ilosci jednorazowo watroba raczej i tak nie odmetyluje.
Ewentualnie neoazarina 20 i odfitrowac tylko balast. jakie znaczenie ma "strata" na gramaturze i przy filtracji uwzgledniajac powyzsze? Hm?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.