Bylam uzalezniona od. kodeiny przez 4 lata co zakonczylo sie ciężką depresją, zmuszało mnie to do złodziejstwa co było dla mnie najgorsze, wstydzę się tego i żałuję ale wtedy nie widziałam innego wyjscia, priorytem było zdobyc hajs na kode. Trwało to tak długo ponieważ zostałam wychowana w takiej rodzinie która osoby uzależnione traktowała jako coś najgorszego.
Dzieki bogu jestem niesamowicie silna no i mialam dla kogo zyć. Zebrałam się w sobie i poszłam do mojego lekarza od wielu lat i chociaż nie spodziewalam sie tego ze mi pomoże kiedy wreszcie powiedzialam mu o wszystkim on usmiechnal sie do mnie i zdradzil mi cos o czym nie chca nam mówić, co jest ukrywane przed normalnymi ludzmi.
Wiec sluchajta ludziska!
Zacznę od problemu z uzależnieniem od kody! Kazdy kto ma ten problem nawet od lat niech pedzi do lekarza i poprosi o najslabszy nawet tramal moze byc np. Doreta, wystarczy ze przez 3 dni bedziesz go bral ( oczywiscie bez kody!) i uwierzcie ze nie bedziecie miec wiecej odstawiennych od kody.
O co w tym chodzi? Z opiatow czy opioidow wychodzi sie innym o innym wzorze chemicznym. Sprawdzone!
Mamy tego nie wiedziec bo uzaleznienie jest kontrolą ale to na inna pogadanke.
Caly misterny plan na nic...
podpisano:
Mason Illuminata.
wybacz, ale dawno takiej bzdury nie czytałem na tym portalu, "z opiatów czy opioidów wychodzi się innym o innym wzorze chemicznym" XDDD
Dziecko drogie, nie masz pojęcia o farmakokinetyce i w ogóle o farmakologii. Także proszę nie pisz takich bzdur - jest w tym cień prawdy, ale wszystko i tak wyłącznie zależy od Ciebie i Twojego samo-zaparcia.
nie jest to złoty środek który każdemu pomoże, większość osób wpierdoli w większe bagno niż te w którym są przechodząc z kody na trampa.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.