Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 3467 / 733 / 9
Dla Ciebie. Dobra podbijam. Jak już to koda + metkat. Po co marnować potencjał.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 282 / 6 / 0
Czyli rozumiem, że nie ma sensu? Kodem jem codziennie w dawkach minimum 280 czasem do 900mg dochodzi, mam czystą na receptę (UK). Na pseudoefedryne nie ma żadnej tolerancji, kiedyś za gówniarza próbowałem i szczerze nie pamiętam jak to za bardzo działało. Tak po prostu ciekaw jestem, lubię sobie od czasu do czasu poeksperymentować, wiecie jak to jest.
  • 137 / 11 / 0
Nawet fajny mix tylko pseudoefki max 180 mg. Wychodzi faza a la tramadol. Fajne ciarki są. Jak po lepszych stimach.
ODPOWIEDZ
Newsy
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.