Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 368 / 109 / 0
Ja robiłem takie drinki : thio syrop + sprite + pokrojone gumy mamba
dość dobre w smaku i miały taki różowy kolor
"Life pain always sexy"
  • 2394 / 653 / 0
Ja dzisiaj coś takiego upichciłem z ziomeczkiem. Do gara najpierw poszły 2 duże paki tjoko [rozgniecionego]. Dolaliśmy troche wody na ogniu koda się rozpuściła w wodzie potem poszła butla prometazyny ( dojebaliśmy jeszcze tam 5 klonów ale to taka inwencja własna ) . Chwilke sie pogotowało ostudziliśmy. W między czasie po małym pasie kryształu żeby nie czekać o suchym pysku aż ostygnie. Potem rozjebawszy to ze spritem i kurva w smaku naprawdę dobre. Bomba jest inna od tej kodeinowej bardziej taka czilująca nie ma oczywiście czerwonego ryja i drapania się bo prometazyna to silna antyhisamina. Fajna lajtowa pizdeczka taka Leana mam odchaczonego z listy grzechów xD
  • 1 / / 0
07 lutego 2022LeStrange pisze:
Lekki odkop ale nie mogę patrzeć jak o samej kodeinie piszecie "purple tea"

Lean zawiera kodeine (10mg/5ml) i prometazyne (6.25mg/5ml) oraz 7% alko w syropie
Czyli w 100 ml leanu mamy :
125mg prometazyny
200mg kody
7ml alko (czystego).

Z racji dostępnego w Polsce syropu z prometazyną o nazwie Diphergan który zawiera 150 mg tej substancji zrobię odnośnik do dawki leanu w ilości 120ml oryginalnego syropu wtedy wychodzi nam
-150mg prometazyny (1 syrop Diphergan)
-240 kodeiny (1,6 syropu thiocodin)
+-8,5ml alkoholu (około kieliszek wódki 25ml 40%)

Jeżeli chcemy zrobić więcej to owszem możemy odpowiednio skalując przepis jednak wtedy trzeba liczyć się z tym że jest to jednak dużo płynu a nie jak w Ameryce 120 czy 240 ml do sprite.
Oczywiście polski Lean nie jest fioletowy, użyty ze spritem jest bardziej brązowy jednak moc jego działania jest znacznie większa od samej kodeiny więc polecam.
Oczywiście poza zdobyciem syropu Diphergan co dla niektórych może być przeszkodą, głównym minusem jest cena, gdyż zależnie od apteki bądź aptek odpowiednik 120ml amerykańskiego syropu kosztuje od 35 do 50 zł i mowa tu tylko o syropach nie wspominając alko i napoju do mixu. Ekstrakcji z antidolu czy czegokolwiek innego nie polecam bo sulfogwqjakol nie wpływa na działanie, a jednak trzeba to wypić a mój przepis daje całkiem smaczny roztwór nawet gdy go rozcieńczymy sama wodą, a przy dawce odpowiedniej amerykańskim 240ml wychodzi nam ok. 900ml samych syropów, więc nie polecam tego bardzo rozwadniac napojem.

Jak już macie gotowy "polski purple(nie do końca) tea" to szklanka na piwo 500ml albo cokolwiek większego macie (mi przy większych ilościach składników zdarzało się chclac z butelki bo najwygodniej, nie trzeba dolewać) i cieszcie się fazą, która osobiście uznaje za dużo przyjemniejszą niż zażycie tej samej ilości na raz w tabletkach, na co może mieć wpływ czas w którym magiczna herbatkę pijemy zamiast łykać wszystko na raz przez co działanie jest inne.
Zaraz zobacze jak to działa, w mojej wersji, to jest ilość składników ta sama ale na posmak cytryna+plush+słodzik :D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.