Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 10 / 2 / 0
29 listopada 2024whiterose1 pisze:
koda + bieda keton ma racje bytu ? brał ktoś ?
Kurwa. Wiele razy byku. Najczęsciej z 3mmc. - Najpierw zarzucasz opiat - kode, oxy, maję co tam se chcesz. po godzinie jak już Ci wjedzie dopierdalasz nita 3mmc i jest baaaajka. - Wróć. Bajka to mało powiedziane - jest kosmos. Ale trzeba uważać z dawkami bo łatwo jest przegiąć pałę przy tego typu pseudo-spid-ballach.
  • 19 / 1 / 0
Mój ostatni raz z kodą był chyba najlepszy od dłuższego czasu, dosyć oczywiste połączenie ale jakże przyjemne.
Przepisem na sukces było 300mg pregaby + 300mg kody + nie wiem ile mj, no naprawdę długi i mocny błogostan, idealnie się wszystkie
substancje komponowały. Działanie kody znacznie mocniejsze i na solidne kilka godzin, a słuchanie muzyki przy tym miksie było cóż, idealne. Polecam bardzo, niestety raczej muszę znowu rozstać się z kodą bo solo ledwo działa i kończy się lekkim wkurwieniem ze względu wydania sporej sumki na taki jeden wieczór. :płacz:
  • 40 / 5 / 0
Pytanie o łączenie opio plus methocarbamol w ogóle, a w szczególe o kodeinę plus pregabalinę plus methocarbamol, czy ktoś łączył? Spodziewam się, że dość przeciwbólowe połączenie i sedacyjne, ale czy kosztem euforii jak przy miksach kody z antyhistaminami/depresantami?
  • 50 / 4 / 0
Połączenie kody majki i karizoprodolu to jest przepis na jebany orgazm. W sumie zamiast tej majki wystarczyło by więcej kody bo było to tylko 150 mg na podkładzie z chujowego PST. Jednoczesne wejście kody z karizoprodolem jest kurwa nie do opisania, tak wyobrażam sobie uczucię po majcę iv. Największy minus to dramatycznie krótki czas działania karizoprodolu, u mnie około godziny, a razem z nim faza znika całkowicie. Dobrze było by dorzucić trochę kiedy zaczyna schodzić żeby przedłużyć ten cudowny stan, ja niestety miałem tylko jedną tabletkę 500 mg. Kurwa ale mam ciśnienie żeby to powtórzyć z większą dawką, ale ta prosoma jest tak okropnie droga.
  • 13 / 1 / 0
Siema właśnie zażyłem 3mg bupry. Ile muszę odczekać by jebnac se kode?
  • 1039 / 297 / 2
@najebanydracula no tak z 4 dni będzie ok chyba. inaczej dostaniesz instant skręta po zażyciu, bupra ma w chuj długi czas półtrwania.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 407 / 40 / 0
Probowalem mixow kody zawssze z prometazyna klonami baklofenem pregabalina + choroprotiksenem mianseryna mirtazapina kwetiapina zolpidemem promazyna lewomopromazyna dimenhydrynatem dawki nie istotne bo na wszystko mialem duza tolerke i nie usypialy mnie te neuroleptyki nawet w duzych ilościach a kodeiny jak na mnnie bylo nie wiele po kazdym takim miksie wielu substancji budzilsm sie ,4h pozniej na podłodze i zawsze mnie coś bolalo mialem siniaki zdretwiala reke itd
  • 70 / 12 / 0
Ja osobiscie polecam (dawka kody)+1/2mg alprazolamu, godzina przed mialem bilastyne uzywalem tego ale polecam wypic 2 saszetki leku na przeciebienie z malenianem feniraminy przed kodzeniem. No i benzo wrzucamy na wejsciu kodeiny wedlug mnie.
Probowalem tez chlorprotixenu i w jakims stopniu faktycznie zwieksza dzialanie.
  • 7 / 1 / 0
Hejka. Mam do was pytanie, kodeinę biorę już dosyć sporo czasu, dawki z reguły 150mg, czasami 240mg które działają na mnie zadowalająco. Dzisiaj wyrwałem od lekarza diphergan 25mg (prometazyna). Moje pytania to:
Ile Mg promatezyny brać do 150mg a ile do 240mg?
Czy prometazyne brać od razu razem z kodeiną czy kilka minut/godzin przed?
Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.