- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
to tak abstrahując… a co do tematu to ostatnimi czasy koda fajnie łączy mi sie praktycznie ze wszytkim poza stymulantami
Co do hydroksyzyny że cukierki dla dzieci, może coś w tym jest ale moja mama po 10mg wstała rano jak pijana, czyli przysłowiowo zmiotło z planszy i więcej nie wzięła :) mama tylko pali jak cos :p
Natomiast osobiście odczuwam zbawienne działanie teraz przy odstawce klonazolamu. Na lęki dziś właśnie wjechalo 25mg o 15 i powoli przeszlo. A dziś był dzień przeskoku na 2x 0,1mg klonazolamu. Jeszcze kilka dni i wierzę że się uwolnie m.in dzięki hydro.
Ja ostatnio próbując załatwić paczkę relanium dostałem zamiast niej 2 paczki hydroksyzyny 25mg sic!
Także nie mają oporów pisać tych cukierków.
A benzo wyrwać dramat teraz, przez te restrykcje spaliło mi się źródło u internisty który wprost powiedział że nie może już pisać przez te nową ustawę benzo bo będzie miał kłopoty. Na NFZ magicy tez nie chcą pisać. A prywatnie płacił nie będę. Już wole RC zamówić.
Dla mnie pasuje kodeina z tramadolem kropka jest w pytkę zdzisia ;)
Jeśli dodać do tego... 300 – 450 pregabaliny i 1 mg alprazolamu... Już te dwa ostatnie zmiksowane potrafią wywołać przysypianie
"Rutyna to rzecz zgubna "
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy
Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem
Miało być wino, było wino i kokaina. Przechwycili transport z Ameryki Środkowej
Około 7,5 miliona złotych - taka jest czarnorynkowa wartość 44 litrów płynnej kokainy, która zabezpieczona została w ramach współpracy służb ze Stanów Zjednoczonych, Republiki Czeskiej oraz Europolu. Transport, w którym miały być tylko markowe wina, został załadowany na kontenerowiec w Panamie. Przechwycono go na terenie województwa lubelskiego. Zatrzymano dwóch mieszkańców tego regionu oraz 53-latka z Kujawsko-Pomorskiego.
Syrop "przyjaciel matek". Dzieci spały jak zabite, niektóre nigdy się nie budziły
Syrop dla dzieci na bazie opium i alkoholu? A może preparaty z kokainą lub heroiną na różne dolegliwości? To produkty, które w minionych wiekach były powszechnie stosowane zarówno w uspakajaniu oraz leczeniu dzieci, jak i dorosłych. Dopiero z czasem okazało się, że preparaty te bardziej szkodziły niż pomagały.