Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Cześć

Pierwszy post.
Od razu poproszę o poradę. W sobotę mam całodniowe wydarzenie, wymagające ode mnie bycia trochę bardziej aktywnym towarzysko. Mam 30 lat i jestem delikatnie mówiąc aspołeczny.

Do rzeczy. Jestem w posiadaniu pregabaliny 75mg, którą biorę leczniczo 1-0-1, od czwartku. W poniedziałek przypierdzieliłem trochę więcej, bo 4-2-1, no nie powiem, super sprawa, euforia, wygadanie, zero stresu i lęku. Chciałbym w sobotę połączyć to z kodeiną w celu czysto rekreacyjnym. Chodzi mi o delikatne ujebanie powodujące jakieś tam wygadanie i miły relaksik. Taki miks, powiedzmy w dawce 300 pregi i 300 kodeiny ma w ogóle jakiś sens? Dodam, że mnie koda jakoś nie sponiewierała do tej pory, ale jestem po 4razach z nią dopiero.
W zeszłym roku dostałem skudexę, po zabiegu chirurgicznym, strasznie mi się opio spodobało, ale póki co po kodeince nawet 10% tego stanu jak po tramadolu nie otrzymałem.

Mam też receptę na onirex 10mg, ale nie wiem czy chcę ryzykować urwanym filmem.
Jak to widzicie? Zostać przy ssmej pregabalinie czy spróbować mieszać?

Pozdrawiam

Przeniesiono do odpowiedniego tematu ~ Atro
  • 692 / 159 / 0
Nie. Po kodeinie zrobisz się przyjebany. Jak na wygadanie to tylko stymulanty w niewielkich dawkach.
  • 3485 / 573 / 1
U mnie zawsze się sprawdzała kodeina na takie towarzyskie spotkania, gdzie musiałem uczestniczyć bez entuzjazmu
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 109 / 31 / 0
@Up u mnie tak samo, a na takie spotkania z entuzjazmem działa jeszcze lepiej.

Co do mixów polacam do kody + THC.
Dla osób wjebanych w kodeine pomoże troche urozmaicić rutynę, a dla osób które po jaraniu łapią schizy lub czują niepokój ten miks tez moze sie spodobać (o ile rowniez lubią kodeine i dziala na nich przeciwlękowo)
"Naznaczona blizną haju twarz narkomana"
  • 86 / 3 / 0
Re: Kodeina - mixy
Nieprzeczytany post autor: 3di »
Siema, mam produkt o nazwie efferalgan codeine 30mg kody 500mg parasyfu.
Tabletki musujące, rozpuszczalne, i teraz pytanie: czy to białe co zostaje na dnie to sam parasyf?
  • 1344 / 145 / 8
@3di w jakiś 99% tak
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 86 / 3 / 0
Jest trochę po 18, nektar z grejpfruta wypiłem z pół godz temu. Za chwilę wezme 8x15mg kody na początek, łącznie mam ze 400mg i będę brał co 30min 4 tabsy, aż w miarę odczuję działanie. Jak już odczuję to walnę sobie pasa fetki i zobaczymy. Jak coś to brałem dziś:
-zolpidem 10mg, jakoś po 13'stej
-xanax sr 1mg (przeterminowany ze 20lat), chwilę przed 15
-amfetamina 1 pas, 15:20

Jak miałem z 15 lat to zmieszałem 150mg kody i lufkę mj (chyba nawet na pół z kolegą) i działanie bardzo niespodziewane: czułem sporą euforię, energię i ogromną pewność siebie. Ważyłem jakieś niecałe 60kg i zaczynałem dopiero z używkami. Wtedy 150 kody robiło mnie prawie jak dziś ze 300, a mj to już 2 pociągnięcia lufy mnie robiły nieźle. Pozytywne doświadczenie, tylko potem wypiłem trochę alko i zacząłem fikać XD.
  • 297 / 37 / 0
Co 30min to chuja ci da i po co brać fete po kodzie xd
  • 1246 / 314 / 12
koda + kokaina, próbował ktoś?

Czy taki dziwny speedball ma w ogóle sens? U dilców na razie lipa z oxy a koks jakości średnio-dobrej, ewentualnie kamyk tez wchodzi w grę.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 14 / 1 / 0
Dla mnie spoko mix, o wiele lepszy niż z amfetamina. Coco fajnie pobudza i nie zbija opiatowego ciepełka.

Natomiast jeżeli ktoś podbija działanie kody DXM to uważajcie z dawkowaniem. Zazwyczaj biorę 4 paki thio, a przed jakos 90-120mg. Raz połączyłem 900mg kodeiny i 600 mg DXM, skończyło się na sorze i reanimacji, od tamtej pory nabrałem więcej respektu do tego mixu
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.