Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 468 / 25 / 0
Nigdy nie próbowałem prawdę mówiąc łączyć małych dawek DXM z kodeiną, sporo osób sobie chwali, może to dobra opcja dla osób, które kodę grzeją na okrętkę... Jak dla mnie kodeina (600 mg), to tylko pod 2 mg klona zarzuconego z godzinkę przed ekstraktem z antidolu. Jak zaczyna schodzić to dopić piwko (góra 3 ;) ) i regenerujący sen.
W klipach możesz kurwa palić stuzłotówki
Z pożyczonym złotem i przy cudzych Mercedesach
Możesz pusty być i gasić te stylówki
Mnie to obojętne dzieciak.
  • 585 / 62 / 0
[mention]Cold Steel[/mention] bron boze nie polecaj nikomu miksowania alkoholu z paracetamolem, bo jest on nadal obecny w roztworze po filtracji. moze od biedy dzialaloby to z ciagle podjadana acetylcysteina, ale i tak stanowczo odradzam jesli nie widzi ci sie marskosc watroby. thiocodin niby juz mozna zapijac alko, ale to z kolei predka droga do wrzodow (wlasciwie z alko lub bez).
  • 468 / 25 / 0
Nikogo, broń Boże nie namawiam, wręcz przeciwnie. Napisałem jaki jest MÓJ ulubiony miks po prostu.
W klipach możesz kurwa palić stuzłotówki
Z pożyczonym złotem i przy cudzych Mercedesach
Możesz pusty być i gasić te stylówki
Mnie to obojętne dzieciak.
  • 8103 / 906 / 0
@up
Ale ktos moze to powtorzyc i sie skonczy zle.Pamietaj ze kazdy organizm inaczej reaguje.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 279 / 24 / 0
0,75mg eti i 200-300 kody lepszą opcją. Wziąłem kiedyś 1ml eti i przebijał zbytnio działanie kody, ale może to dlatego że to był najlepszy eti na rynku ów czas
Uwaga! Użytkownik boomer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
mam 0 tolerancję na kodę (z rok temu kilka prób, w końcu 300 mg weszło w miarę)

teraz mam 2mg klonazepamu 28 tabletek.
Pójdę po kodę, jak ilościowo połączyć, żeby było bezpiecznie (na klony brak tolerancji chociaż wczoraj 4 mg na wieczór zjadłem rekreacyjnie plus 5 piw i byłem trzeźwy, gadałem z bliskimi itp)

edit: poszło 5mg klonazepamu (tolernancja meganiska chyba że 4mg klona z wczoraj ją wybiły) i 300 mg kody (tolerancja: 0)

zaczyna robić się miło, chociaż po ok. 20 minutach od zażycia dupy nie urywa, czuje że się rozkręci , zdam relacje :gun:
Uwaga! Użytkownik Monst3r3n3rgy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
edyta/ poszło więcej bo 450 kody (od at nie jadem bo wczesniej nie podeszła wg) do 6mg klona %-D
jedyne expy jake miałem z opio to z 2 ata temu nideudane podejscie do koda 1 raz tramca spilem i zapomniałem o opiatach (nie moje g0wno).

ale przypadkiem mi Clonazepamum 2 mg wpadł, raz w życiu miałem i podjadłem zero fajnej fazey solo, takie "gorsze najebanie" więc postanowiłem odkryć to w miksie z kodą. No to wyszło jak wyżej 450 thiocodinu i łącznie i finalnie 8mg klonazepamum. No i poczułem synergię substancji, noddy są przepiękne <3 Szkoda tylko, że przy 0 tolerancji takie dorzuty poszły, pewnie jakbym wziął na raz 4mg klona na raz a 450 kody po jakies godzinie efekt byłby podobny. Ahhh to swędzenie,czuję do teraz a kolejny klon pod językiem :heart:

jutro zrobię to zgodnie ze schematem 4-5 mg klonazepamum i po 45 minutach 450 thiocodinu
Uwaga! Użytkownik Monst3r3n3rgy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 906 / 0
Uwazaj z tym dorzucaniem klonow, bo moze urwac tobie sie film.Przygotuj sobie dawke, reszte blistra schowaj, zeby nie korcilo dorzucac.Dobry mix z ta kodeina, ale po co az tak wskakujesz na taka wysoka dawke kody jak masz zerowa tolerke.150 mg - 300 mg spokojnie by wystarczylo.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 3 / / 0
Konazepam się z każdym opio doskonale komponuje, najlepiej w pompce z opio :heart:

Wracając do tematu, sądzę, że za dużo klona dałeś, nawet jeśli pod 450 kody.
Wystarczyło 2mg i nawet 300 kody ale najpierw koda, po godzince benzo.

Skoro już zjadłeś choćby i dziś tyle klonów, to jutro w sumie na twoim miejscu wziąłbym 2x2mg na dociśnięcie kodeiny (po jakiś 40 minutach).

Nie pij piwa, to jakbyś dolał dykty do szampana.
Aha i powyższe tyko i wyłącznie, jeśli odbiorco posta jesteś w pełni zdrowy fizycznie poza tym odradzam bo mixowanie depresantów jest śmiertelnie niebezpieczne :old:
  • 585 / 62 / 0
16 lutego 2018Monst3r3n3rgy pisze:
(na klony brak tolerancji chociaż wczoraj 4 mg na wieczór zjadłem rekreacyjnie plus 5 piw i byłem trzeźwy, gadałem z bliskimi itp)
a pytales sie bliskich co sadzili o twojej domniemanej trzezwosci? wpisz w ulubiona wyszukiwarke haslo delusion of sobriety, bo jestem pewien ze ciebie to dotknelo. : )
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.