Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 2873 / 298 / 0
Tak, MXE potem kodeina, MXE tak jak i DXM podbija działanie kodzi
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 258 / 2 / 0
Czy ma to znaczenie dla mixu z tramadolem czy weźmiemy Anti, Thio, Neo?
You Are What You Use...!
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
  • 28 / 1 / 0
davidb1 pisze:
Wydaje mi się że nie kodeina to kodeina w końcu. Jednak jeśli masz tramca z parasyfem to dokładnie go przefiltruj i nie łącz z Antkiem bo kij wie ile tam paracetamolu przyjmiesz wtedy lepiej dmuchać na zimne. Pozdrawiam ;-)
  • 2652 / 382 / 0
davidb1 pisze:

Kodeinę z antidolu musisz wyekstraktować.
Thiocodin możesz pogryźć.
Neoazarina się nie nadaje ze względu na małą ilość kodeiny w składzie. Zawiera również tymianek, który jest zbędny i zajmuje miejsce, ale jak chcesz to droga wolna.

Jednak kodeina to nadal kodeina. Najlepiej sprawdzi się wyekstraktowana z antidolu, gryzienie tabletek thiocodinu oznacza przyswajanie dużej ilości sulfogwajakolu szkodliwego dla śluzówki żołądka. W połączeniu z tramadolem kodeina z każdego preparatu zadziała tak samo.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Ja muszę się pochwalić słabą głową do wszystkiego :)
Jem 300 kody, po peaku zapalam trawkę i ledwo dochodzę do łóżka. Raz nawet jointa nie skonczyłem bo nie mogłem ustać i trochę mdłości miałem ale zaraz przeszło i bylo błogo.
Jadłem też z bromazepamem i piwem, było ciekawie ale jakoś mnie nie porwało.
Original Poster
Vatican Club
since 2010
  • 65 / / 0
up,
zazdroszczę, mi trawa niszczy kodzenie.

Może ktoś mi wreszcie powie, w jakim momencie najlepiej wrzucać alprę do kody? Nigdzie nie mogę tego odszukać, czuję się ułomna i wkurwiająco natrętna z jednym i tym samym pytaniem.
- Wtedy w siedemdziesiątym siódmym mieliśmy dobry pomysł.
Pamiętasz to plucie? Trzeba było utopić cały jebany świat w ślinie
- Szkoda, że w ustach nam zaschło...
  • 3523 / 51 / 0
@up masz po prostu niewyrobioną tolerancję na kodeinę dlatego cię tak składa.Ciesz się tym stanem bo będzie już tylko gorzej.
  • 384 / 28 / 0
koda z alko to dla mnie spoko połączenie ;-)
  • 3523 / 51 / 0
Nivea pisze:
Koda z alko to dla mnie spoko połączenie ;-)
Dobrze jest do wyekstrachowanego antka dopić dwa browary :-)
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 1262 / 17 / 0
Z tego co słyszałem MXE jest gorsze do kody niż DXM. Nie do końca wiem dlaczego.
Koda + Alko u mnie kończy się zawsze rzyganiem i dobrze bo chlanie to głupota której dawniej ulegałem.

Wersja Purple drank, Lean, $WΔG, A$AP ROCKY i zbieranie bawełny:

Dużo, w cholerę dużo kodeiny + trochę po spożyciu jej aviomarin i prometazyna w ilości over 9000, nie jedna paczuszka avio tylko kilka, prometazyna(Pół paki max lepiej mniej, stestuj 10 tabl. na początek lub mniej) + Jakieś jaranie + ewentualnie mała kreska czegoś euforycznego + plener/domówka + TRAP/RAP/MINIMAL TECHNO itp. mój ulubiony mix od czasu gdy kodeina przestała dawać ciepełko i rozkosz jak na początku z nią. UWAGA NIE KAŻDEMU SIĘ SPODOBA I NIE JEST TO ZDROWE ANI BEZPIECZNE.

Classic:

Trochę więcej kody niż zwykle + jedna tabl. antyhistaminy by nie spuchła krtań + łóżko + stara ćpuńska muzyka do opio Elysian Fields, Warpaint, Joy Division, Velvet Underground, Pink Floyd itp.
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.