Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 791 / 7 / 0
akatyzja, dyskineza pozna, zlosliwy zespol neuroleptyczny - pycha!
btw, z definicji wszystko co blokuje receptory dopaminowe to zlooooooo
jako ciekawostke dodam ze opium historycznie uzywane bylo jako bardzo skuteczny antypsychotyk
Knowledge itself is power, for wisely used knowledge is the most lethal of weapons
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
  • 343 / 3 / 1
Oltun pisze:
@wicknesss
nie udusisz sie po takich dawkach (zakladajac ze masz jakas tolerke na opio), dodatkowo b-k przeciwdzialaja depresji oddechowej
dzieki za odpowiedz bo zawsze sie ryłem że sie udusze, zwłaszcza że zdiagnozowałem u siebie nerwice objawiającą się napadami duszności.. %-D
"Lets go Batman and Robin. Rob a pharmacy on the comedown."

Spoiler:
  • 1188 / 5 / 0
Dezinteglator pisze:
http://talk.hyperreal.info/zespo-pozapi ... piramidowy

Krolik zapoznaj się, zanim przekroczysz znaną człowiekowi granicę bólu...
Wiem, zdaję sobie sprawę z tego niebezpieczeństwa. Uważam z dawkami i jest okej. :)
Uwaga! Użytkownik Krolik1993 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 597 / 2 / 0
kodeina + 3-MMC ?
Żadnych konkretów nie znalazłem na ten temat.
Opinie, kolejność wrzucania, proporcje. Wydaje mi się, że mogły by się fajnie nałożyć te fazy; euforia serotoninowa od 3-MMC z wjazdem grzania kodeiny. Myślałem o czymś w stylu 3-MMC ofc oral, a po 10 - 15 minutach antek lub po 10 max thio pokruszone w proch. Si? Czy też serce pierdolnie albo się łuduszę? %-D Lub, co było by potworne, kodeiny nie poczuję wcale?
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 237 / 10 / 0
ja tego mixa testowałem. i jest tak jak mówisz 2 euforie się zlewają choć przeważa ta 3mmc. brałem 750mg kody po godzinie pierwszy szczur 3mmc później dopalane THC i browarami zapijane. Choć już tak jak przerobiłem 0.5g 3mmc z 3 piwa i pół wora baki to się nieogar załączył srogi + chęć na zaleganie i nic nie robienie łamane na kime . także mix raczej na czilałt nie na bibe
All that I need,
Is time for me to breathe.
Dream little dreams,
That only I believe.
Now that I see,
Beyond the light.
I know I'll be,
I'll be alright.
  • 597 / 2 / 0
Git, chillout to to co lubie. Imprezy - srimprezy, niech się inni ładują w tak pro towarzyskie eventy. :gun:
Chilling atm, gram z panną w Aion'a. Nawet nie najgorsze ;)
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 22 / / 0
Jeśli miks to tylko Kodeinka + nikotyna. Inne substancje zagłuszają przynajmniej u mnie delikatne działanie kodeinki <3
  • 343 / 3 / 1
ostatnio bardzo mi bangla mix o takim wyglądzie: 60mg DXM na pol godz przed kodą, 1mg klonazepamu sniffem tuż przed wzięciem 300mg kodeiny, i 6mg bromazepamu pod język <3 do tego papierosy i po peaku piwo i jest :heart: :yay:
"Lets go Batman and Robin. Rob a pharmacy on the comedown."

Spoiler:
  • 3 / / 0
Niedawno na skręcie skoczyłem się do apteki po Thio, dzień wcześniej w domowej apteczce znalazłem 6 tabletek z allobarbitalem (Pabialgin P), o którym nie miałem zielonego pojęcia, zachęcił mnie czerwony znaczek z wykrzyknikiem :P . Zjadłem ze smaczkiem ten cały asortyment na raz, weszło po 1,5h, ale za to jak! Czułem taką dziwną pseudopsychodeliczną fazę, kodeinowe mrowienie i ekstremalną euforię (skakałem z radości, bo stan był przedni :D). Szkoda, że trwało to tylko około 30 minut :(.
Z całego serca, żołądka i jelit polecam miks kody i barbi ;)
  • 583 / 6 / 0
kot i.v na rozgrzanej juz kodzie :heart: :cheesy:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".