Czytajac tematy w tym dziale czasami spotykam sie z połaczeniem tych dwóch substancji jednak generalnie sa to informacje dośc skape w treści. Podobno benzodiazepiny potegują działanie opiatów na ONU. Mam za soba kilka podejśc z kodeiną i przyznam sie, że miło chociaz o żadnych euforiach nie było mowy ( raczej milutki chill ) przy dawkach 300 -450mg. stad tez pomysł zeby wmocnic to benzo.
Proszę o radę zarówno praktyków jak i teoretyków.
Pozdrawiam
a co do benzo, to wydaje mi sie, ze otwieranie tego tematu tylko po to zeby podbic taka zabawke jak koda, to malo rozsadny pomysl.
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
Zamówiłem 20 op Antiodlu w celu ( jak sugerował jeden z was ) wyrobienia receptorów. Na pusty żoładek pomijajac litr soku z białych grapefuit'ów,godzine wczesniej, zarzuciłem 4 avio, 3mg bromazepamu i >300 mg - ekstrakt z dwóch paczek antidolu 15. Było napawde super. Lezałem na swoim łozku i rozkoszowałem sie totalna sedcja połaczona z leką euforia i ciarkami.Zero niefajnych odczuć. Rowniez gdy wszstko zeszło ( pomijajac rozleniwienie ).
Nie uwazam ze benzo psuje działanie kody. Raczej skupiłbym sie na tym jakie benzo i dla kogo. Na pewno nie łaczyłbym tego z klonazepamem a napewno nie przy dawce 2mg ( co jak dobrze pamietam jest ekwiwalentem 40 mg diazepamu ) ani z alprazolam'em gdyz moim zdaniem to kiepskie benzo.
Pozdro
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.