Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 232 / 1 / 0
canonkod pisze:
A ja znalazłem aptekę gdzie antek za 7 zł !!

Wiosna wiosna, zaraz lato a wtedy kurwa zobaczycie jaka będzie zabawa jak nagrzać się trzeba a tu 30 stopni o 20 :D Ja to wegetowałem w zeszłe lato codziennie do 22-23 i dopiero grzałem a i tak musiałem co 5 minut przez pierwsze pół godziny zapierdalać do kibla, żeby się wodą oblać zimną. W ogóle z kodą jak ze sportem, najlepiej jak jest takie 15-20 stopni, bez deszczu, lekkie chmurki :D

Oj tak, ja zaczynałam latem i to w największe upały, po 28-30 stopni przez dwa tygodnie :-D (ogólnie oprócz deksa z którym się poznałam jak śnieg i mróz był - ech.. biegało się bez butów po śnieguu :*) to wszystkie używki poznawałam w taką pogodę :-D ) Ale był na to sposób (niestety, sprawdza się tylko wtedy, gdy nie trzeba w dzień pracować) a mianowicie: śpimy od 9 rano do 17, potem wizyta w aptece, o 20 można już zarzucać, a w międzyczasie można ogarnąć jakiś dobry obiad, o I balujemy do rana, a co :*)

Antka za 7 mam w 6 aptekach z czego do najdalszej mam 30min tramwajem, w ostateczności jestem w stanie się poświęcić ^^
A i tak jem sulfogowno, bo mi się nie chce ekstrachować :-D

Chwilo trwaj, po raz pierwszy od roku jelita normalnie przetrawily wczorajsze żarło <3
A teraz migiem na uczelnię. Wyczuwam dobre kabone wieczorem :-D :heart:
Uwaga! Użytkownik Tifaa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 597 / 2 / 0
U mnie raczej większość aptek ma w granicach 7zł. Jak jest drożej to wychodzę po prostu, no chyba że inne są zamknięte albo brakło - u mnie w mieście dziwnie często brakuje antka i thio choć to jedno z większych miast raczej niż mniejszych. Za to znalazłem tu apteke gdzie antek 5,22 a thio 4,77 :D w drugiej thio 5.50 a antek 6.20 bodajże. ;) tylko że już na mnie trochę krzywo spoziera pani farmaceutka :X
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 232 / 1 / 0
A tak btw, pozdro dla zaopatrujących się w tjo w aptece sokołowska na Woli :-D Ta starsza babka mnie rozwala zawsze, nieogar :-D Pytam jej kiedyś: “ile para lateksowych rekawiczek?“ miałam 50gr, wyskoczyłam na chwilę tylko po to. Ona na to: “30 gr“.. Myślę sobie - no super - “to poproszę jedną parę) a ona: 60 groszy. Ja już prawie faceplam przy tym okienku: “ale mówiła pani że 30gr“- “no tak, jedna rekawiczka, mówiłam pani“

%-D
Uwaga! Użytkownik Tifaa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1041 / 4 / 0
A ja nie lubię jak na moje pytanie ile coś kosztuje ktoś odpowiada "niedużo". Wczoraj tak lek kupowałam, a że mam mocno ograniczony budżet to liczę każdy grosz. No i te 8 zł to było dla mnie dużo (bo nie było mi to jakoś niezbedne), ale jak już koleś rzucił swoją oceną to mi głupio było nie wziąć.

Smutno mi bardzo. Źle się czuję. Nawet mi się ćpać nie chce. Nie mam komu powiedzieć jak mi źle. Zjebane to całe życie. Bez sensu to wszystko.
Masz ochotę na kontakt? opia375@gmail.com
  • 597 / 2 / 0
Elo miski, pierwszy post z pracy. :P
  • 1041 / 4 / 0
Jak jesteś w pracy to pracuj, a nie tu spamujesz na hajpie. :D Ja z wykładu pisałam. Nuda w chuj. Więcej na ten przedmiot nie pójdę. Cały dzień dzisiaj na nogach od 8-18, ale ostatnie zajęcia (a zdaje się najciekawsze) już odpuszczam. Pierdolę, idę spać. A jak zostanę w pokoju sama to może i nawet się decyduję coś huknąć jeszcze. Zobaczy się. Nie chce mi się żyć. :wall:
  • 597 / 2 / 0
Przerwę miałem. ;) chciałem sprawdzić czy jest blokada na [h] założona tak jak w tych terminalach z internetem które stoją na mieście %-D Bo nie da się wejść na hyperreal, piszę że z uchwały rady miasta bla bla bla, dostęp do tej strony został zablokowany. %-D Ale jak widać u mnie w pracy nie odcinają ćpunów od ich społeczności :old:

Mi dziś doszła paczka z EPH. Zaraz testy, ale moje oko już widzi, że to na pewno nie ten sort który miałem w zeszłym roku od x-x.xx :-(
  • 2652 / 387 / 0
dzisiaj będąc na mieście połączyłam się z WIFI i wszystkie strony działają tylko hyperreal ZASTRZEŻONY %-D
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1041 / 4 / 0
Mnie się jeszcze nigdzie nie zdarzyło, żeby hajp był zastrzeżony. Ani w gimnazjum, ani w liceum, ani nigdzie na wifi. Za to żeby było zabawnie, to mam w akademiku zbanowany czat na onecie. Nie wiem czy inne też, bo nie sprawdzałam, a na tym czasem siedziałam a tu zonk. :D
  • 3732 / 45 / 0
W kafejce, do ktorej czasami zagladam hajp tez jest verboten.

Pewnie hipollek, dzisiaj 150 mg kodeiny po 225 mg DXM pogrzalo mnie lepiej, niz pierwsze 300 kody wczoraj. Natomiast wczoraj wrzucilam kolejne 300 mg i jeszcze dopalilam mj, co mi sie raczej nie zdarza. Pozniej piwka niezliczone i mialam, jak to Kosmo okreslil ´tombe´. Tomba to cos podobnego do kentary, ale kentara ma blizej do petardy, natomiast tomba pasuje bardziej do depresantow. Cpuna przytloczonego tombom okresla sie jako ´ztombiony´. Ogladalam sobie Obcego i nie mrugalam oczami, bo jakbym zamknela je na chwile, to juz nie mialabym sily otworzyc. Calkiem mi wyschly. Dawno juz mnie tak nie ztombilo. %-D Nie lubie palic, w ogole nie lubie, ale tym razem bylo milo. Rano bolala mnie glowa, ale przeszlo, wiec nacpalam sie znow. Swietnie po DXM gra sie w Bayonette. :-D Fajna synergia, rano jeszcze czulam kodeine i kiedy dojadlam DXM zrobila mi sie pluszowa dysocjacja. Cos jak wejscie 3-MeO-PCP. mrrrr.

Opia, nos do gory. :*) Odplyw checi do zycia na wiosne przeczy prawom natury.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Zablokowany
Newsy
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.

92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.

Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.