Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 3007 / 7 / 0
Kanjpa benzy jest, dxm jest to niech i alko będzie.
Zawsze jest się gdzie wypisać na temat ogólny związany ze światem alkoholi.
Ostatnio piłem Vodka.pl niby dobra ale na drugi dzień kac buba ale piwo i whisky pomogło :cheesy:

zmieniłem z alkocholowa, na alkoholowa.../fajka

zmieniłem z Kanjpa, na Knajpa.../surv
Uwaga! Użytkownik zombisztajn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 82 / / 0
Ja pijam wszystko co ma etanol i co jest spożywcze :D Ostatnio najgorsze gówno jakie wypiłem to 1,5 litra "wina" z którego miałem zrobić bimber ale mi się nie chciało destylować. Zostało tego jeszcze ponad 5 litrów trzeba będzie to opierdzielić :P
  • 3490 / 55 / 0
Będziecie tu krzyczeć, ruchać brzydkie panny, wyzywać się i bić?
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 3007 / 7 / 0
Bez bicia, brzydkich pannic i wyzywania się
Uwaga! Użytkownik zombisztajn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1519 / 20 / 0
Wpisując nazwe tematu byłeś najebany czy poprostu masz problemy z pisownią?
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 3007 / 7 / 0
Po prostu, podkreślam PO PROSTU zawszę się jebnę i pisze przez ch alkohol tak samo jak psychoaktywne zawsze walnę przez samo h
I pamiętaj PO PROSTU
Ostatnio zmieniony 13 listopada 2011 przez zombisztajn, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 3490 / 55 / 0
Kanjpa.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 2129 / 27 / 0
Twój awatar mówi wszystko za Ciebie "dojebałeś zombisztajn" ;-)
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 1519 / 20 / 0
To co, spotykamy sie tu w piatek i pijemy przez monitor?
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 3007 / 7 / 0
Ktoś musi Kuba %-D
Edward można nawet i tak. Ciutek wyobraźni
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.