Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 1957 / 230 / 0
Czy jest sens przyjąć to coś sniffem xD?
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12423 / 2414 / 0
Serotonin pisze:
Czy jest sens przyjąć to coś sniffem xD?
Najmniejszego
  • 492 / 16 / 25
Do czego to się nadaje ? Rodzinna zapisała mi tranxene i za chuj nie mam pojęcia co z tym zrobić. Zbija jakieś fazy, ułatwia zaśnięcie czy pomaga na zjazd ? Jeżeli tak to jakie mniej więcej dawkowanie bo dostałem 5mg.
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 12423 / 2414 / 0
Jeżeli nigdy wcześniej nie jadłeś benzodiazepiny, to zacznij od 5mg. Powinieneś czuć przyjemne uspokojenie i w zasadzie nic więcej. To bodaj najsłabsze benzo, ale za to z bodaj najdłuższym okresem półtrwania.
  • 492 / 16 / 25
Brałem dużo benzo swego czasu, teraz już nie. Właśnie tu czytałem, że jest najsłabsza z tej grupy i nie ma żadnego działania rekreacyjnego. Wczoraj zarzuciłem, żeby zasnąć po 3mmc i najpierw wziąłem jedną i nic, wziąłem drugą też nic. Może ma to jakieś zastosowanie przy odstawieniach po jakiś ciągach, ale samo w sobie to kicha.
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 12423 / 2414 / 0
Jakieś działanie ma, ale nie jest ono tak ewidentnie odczuwalne, jak np alprazolamu. Zastosowanie ma głównie w "leczeniu" alkoholików i schodzeniu z innych benzodiazepin
  • 54 / 3 / 0
Brałam Cloranxen kilka lat temu i uznaję, że znacznie ułatwia funkcjonowanie, jednocześnie nie przymulając; oczywiście, nie umywa się do klonazepamu i tym podobnych benzodiazepin, ale pozwolę sobie zaznaczyć, że już piętnaście milligramów potrafi zadziałać na mnie znacznie lepiej niż diazepam (w dawce nawet dwa razy większej).
Potencjał rekreacyjny jest dość niski, ale na sen i zbicie stanów lękowych nieokreślonego pochodzenia można śmiało polecić (przynajmniej osobom o niskiej/umiarkowanej tolerancji na benzosy).
eksplodujące źrenice
  • 712 / 83 / 2
Miałem pojedyncze wypady z rolkami wzmacnianymi alkoholem, ale to dawno więc tolerka zerowa.
Dostałem tabletke rano i wieczorem 5mg Tranxene. Ogółem działanie przeciwlękowe około 1,5h od przyjęcia pierwszej tabletki. Po zjedzeniu 6 tabletek (czyli niedługo powinno obowiązywać półtrwanie pierwszej dawki) działanie mocniej sedacyjne, lecz nie tak silna jak przy diazepamie.
Swoją drogą nieźle mnie wystrzeliła piguła na neurologicznym jak nie mówiąc mi nic dała mi w 100ml hcl 1 amp (czyli pewnie 1mg) klona w kabel. Odcinka na 6 h :gun:
Uwaga! Użytkownik kofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 98 / / 0
U mnie w polaczeniu 50 mg z 1 mg klona doja dobra bombke, 25 mg tez daje rade .
  • 834 / 17 / 0
Mam 5mg Cloraxenu, biorę 75mg kwetiapiny i 100mg amisanu oraz 600mg moklobemidu. Wg. wikipedii powinny antydepresanty i psycholeptyki powinny zwiększać oddziaływanie tego benzo na centralny układ nerwowy. Może mi ktoś napisać na jakiej podstawie to działa i czego się spodziewać? Po prostu nakłada się efekt usypiający kwetiapiny z efektem usypiającym benzo? Tylko co z antydepresantami, przecież iMAO jest jednym z nich a zaliczany jest też do stymulantów. Czytałem że dawka to 15mg cloraxenu, ale ja mam tylko te biedne 5mg.
Treść postu autora to jakieś pierdolenie - tak w skrócie dla tych, którym nie chce się czytać heh
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Strzelanina w ośrodku leczenia narkomanii. Są ofiary

Grupa uzbrojonych ludzi zaatakowała ośrodek rehabilitacji narkomanów w Meksyku - podały miejscowe władze. Zginęło co najmniej dziewięć osób, a pięć zostało rannych. Do zdarzenia doszło w poniedziałek w stanie Sinaloa na północnym zachodzie kraju.

"Przyjął narkotyki i wsiadł za kierownicę publicznego autobusu". Wiadomo, kiedy zapadnie wyrok

9 kwietnia w Sądzie Apelacyjnym w Warszawie ma zapaść wyrok w procesie odwoławczym Tomasza U., który kierując autobusem spowodował kilka lat temu wypadek na moście Grota-Roweckiego. Zginęła jedna pasażerka, ranne zostały 22 osoby, w tym trzy były w stanie ciężkim. Sprawca był pod wpływem amfetaminy

Włoska policja aresztowała fana "Breaking Bad". Stworzył prawdziwe tajne laboratorium

Włoska policja zlikwidowała jedno z największych nielegalnych laboratoriów narkotykowych w kraju. Podczas nalotu na jeden z domów w dzielnicy Sant'Antonio w Novarze zatrzymany został 22-letni mężczyzna, który w swoich działaniach wyraźnie inspirował się serialem "Breaking Bad".