Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 186 / 7 / 0
@up.Sprecyzowałem to na końcu posta, pytając konkretnie o jakieś suplementy.Uraziło mnie tylko wzięcie mojej osoby za gimnazjalnego jaracza w koszulce "zawsze za", swoją drogą dożywotnia beka z takich chlystków.Odpowiedź faktycznie dałeś dobrą, ale nie na moje pytanie.
Obróć życie w żart
  • 493 / 105 / 0
@up : to nie powyzywamy się....? :), chciałem dobrze, Laf & Pice . Pzdr.
Spoiler:
Po zażyciu nie kontaktuj się ani z farmaceutą, ani z lekarzem, sam(a) wiesz, że Ci sz(kodzi)...
  • 219 / 18 / 0
Nie da się nie mieć problemów z pamięcią jeśli się pali wagony zielska.
Nie pomogą tu ani nootropy, ani stymulanty (jakby Ci jeszcze brakowało poststymulantowej downregulacji na receptorach katecholamin...).
Dobrą wieścią jest za to, że na sto procent, prędzej czy później na Twoją pamięć pomoże niejaranie, choć może to nieco trwać po długim ciągu. Wiem, że to sprzeczne z założeniem pytania, ale jeśli zależy Ci na ogarnianiu rzeczywistości wokół Ciebie, to przestań palić. Zachowaj trawkę na specjalne, rzadkie okazje (Co, szczerze, doda mnóstwo magii tej używce ^^ ).
Uwaga! Użytkownik GerardZLivii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / 2 / 0
Hmm ja pale codziennie od jakiegos roku? Moze wiecej. Czy jesli odstawie to srednio po jakim czasie mozg sie powinien ogarnac? I czy wogole?
Open your Mind
  • 1151 / 230 / 7
Możesz zostać królikiem doświadczalnym i łączyć trawę z nootropami, może znajdziesz substancję która niweluje negatywne efekty zioła nawet w ciągach.

Jak Ci się uda to nie zapomnij podzielić się doświadczeniem z ekipą [h], będziesz dożywotnio noszony na rękach :diabolic: ;]
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 574 / 10 / 0
Neotropy pomogą (piracetam) jak się je dużo benzo ok. 10mg clona i 8ml GBL dziennie + alpra 3mg?
  • 108 / 11 / 0
Nic Ci nie pomoże na długo jeszcze jak to nawet odstawisz. Tutaj jedynym lekarstwem jest abstynencja i czas jaki potrzebuje mózg na odbudowę.
Ostatnio zmieniony 14 października 2015 przez jsc, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: cytowanie poprzednika
Uwaga! Użytkownik Wyjątkowy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / 2 / 0
Tez tak uwazam
  • 714 / 45 / 0
Ah to schematyczne myślenie ćpunów: "odstaw, odstaw, ODSTAW BO UMRZESZ".

Spróbuj nootropów, dorwij PRL-8-53 i ciesz się lepszą o 200% pamięcią. Żryj noopept, piracetamy i PRL, przy dobrych wiatrach nie tylko wyjdziesz na zero, a może POPRAWISZ swoje wyjściowe parametry intelektualne!

Protip: pamiętaj żeby absolutnie nie przestawać jarać - wtedy twoja pamięć stanie się zbyt szczegółowa i umrzesz z nadmiaru informacji.

Pozdrawiam.
  • 62 / 2 / 0
gdzie takie cos dorwe stary? Dziala sto procent?

nie cytujemy postów nad naszymi /JestemSobą-Chyba
Open your Mind
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.