Gdy nie pracowałem po prostu waliłem sufitówe przez mięsiac w totalnej agonii i nie wspomagałem się niczym. Teraz jako tako wróciłem do społeczeństwa więc po takich ciągach benzo leci i prega non stop,żeby być aktywnym. Potem znowu zmniejsze pregabę do 600, zejdę z benzo, poczucie się lepiej i znowu odpalę się z beta ketonami. Dodam też, że odczuwam już bezsilność związaną z tą przeklętą pętlą. Myślę nad jakąś twrapią, ale w głębi cały czas mam przekonanie że tylko ja mogę sobie pomóc sam.
Cieszę się, że nie bierzesz ale marca to żaden wyczyn jeśli chodzi o te podstępne szmaty.
Ale zakończmy już offtop.
Warn — Spam, offtop #V44
28 czerwca 2026Kazik444 pisze: Jak prawidlowo odstawić 1mg clonazepanu?
Powoli, zacznij od zejści do 0,75.mg dziennie, jeżeli będzie ok, po tygdoniu 0,5mg itd. Najlepiej zmień na diazepam 10mg i powoli schodź.
Jak powoli to zależy od tego ile bierzesz i jak się czujesz. Im krócej bieżesz tym szybciej możesz schodzić, im lepiej się czujesz tym szybciej możesz schodzić.
Cold turkey też można schodzić jak kto lubi, zależy ile brałeś
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Ja bym na Twoim miejscu zmniejszyła dawkę o połowę. Im krócej brałeś klony , tym łatwiej będzie, @Detronizator2 dobrze to wyjaśnił. Klonazepam ma długi okres półtrwania w organizmie więc prawdziwe skutki uboczne poczujesz nie od razu, a dopiero jak poziom klonazepamu we krwi zacznie spadać coraz bardziej. Obniż o połowę, przetrzymaj moment jak zrobi się źle, wtedy znowu obniż, do 0,25(jak nie umiesz dobrze klona złamać to polecam gilotynę do tabletek z apteki) i bierz jeszcze przez chwilę a później odstaw całkowicie.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon
Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.
FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych
14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.