Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 3231 / 549 / 0
Odradziłbym też natomiast jeśli mamy zapobiec zwiększaniu dawki benzodiazepiny to zarzucenie sobie pregabaliny 75mg rano i wieczorem (ewentualnie 150mg) wyraźnie obniży lęki tylko to też jebie w gaba i uzależnia choć trochę wolniej niż benzo.

Myślałeś o podzieleniu dawki na dwie pory dnia?
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 1040 / 297 / 2
@pomasujplecki zarzucenie pregaby w jakiejkolwiek ilości ma jeszcze dodatkowe atuty jak: obniżenie iq, zaburzenia funkcji poznawczych, odkladanie sie wody w organizmie, a pamiec krotkotrwala nie istnieje doslownie xD w dodatku uzaleznia bardziej niz sie wam wszystkim wydaje. (szczególnie brana typowo na lęki) nie polecam, najgorszy syf który w życiu brałem, nawet nie porównuję jej do kwetiapiny przez którą mam uszkodzony OUN %-D na tyle mnie prega rozjebała, że jest na top 1 substancji które zjebały mi x czasu z życia.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 2244 / 380 / 0
A jak oceniasz szkodliwość klonazepamu?
  • 770 / 176 / 0
Biorąc pod uwagę, że merx wrzuca klona z memantyną co podkreślał wielokrotnie to nie idzie mu wzwyż tolerancja. Ogranicza to wszystkie wypisane tu szkody jak osłabienie pamięci, czy spadek iq, które po klonie są raczej tymczasowe. Jednak ja osobiście też je za tymczasowe po pregabalinie uważam. Pomijając oczywiście magazynowanie wody.
  • 4 / 1 / 0
20 grudnia 2023zburzony pisze:
Ok jestem wjebany w klona, 2 mg dziennie, zastąpiłem nim wjebanie w alprazolam, codziennie piję. Jak z tego gówna wyjść? Uda się jeśli będę odejmował po ćwiartce przez jakiś czas i zejdę do zera? Bo wjebany w benzo już byłem i wiem jaki to koszmar, nie mogę tego nigdy więcej przechodzić.
U mnie niestety skonczylo sie odwykiem. Po odstawieniu klona i xanow efekty odstawiennie byly tak bolesne i tam okrotne ze sama zglosilam sie na detoks i odwyk zamkniety. Ale czseem mimo wszystko lubie zarzuc klona 2mg zeby odplynac
  • 1478 / 237 / 0
@undertheinfluence współczuję, ja miałem więcej szczęścia, jakieś trzy miesiące schodziłem do ćwiartki tabletki, potem brałem ją co dwa, trzy dni i w końcu na zero, nie było żadnych problemów. Minęło sporo czasu i obecnie parę razy w tygodniu biorę alprazolam w niskich dawkach, klona nie tykam bo nic po nim nie czuję, tylko do redukcji mi się przydał. Pozdrawiam.
  • 1040 / 297 / 2
20 kwietnia 2025mietowy3 pisze:
A jak oceniasz szkodliwość klonazepamu?
ciężko ocenić przy moim zestawie zabezpieczeń harm-reduction, nie wiem czy tutaj też jestem odstępstwem od normy, czy na tyle dobrze dobrałem zestaw suplementacji wspomnianego harm-reduction, bo jedyną szkodliwość jaką zauważyłem to, że jak zapomnę wziąć (a zdarza się, bo już zostało zmienione u mnie, że lęk uogólniony okazał się zespołem stresu pourazowego) to jedynym skutkiem ubocznym jest to, że ch*j mnie strzela przy lutowaniu elementów SMD szczególnie jak mi się mikroskop ostatnio poszedł jebać %-D i delikatne drżenie dłoni podczas tej czynności,, a że musisz być ultra precyzyjny lutując elementy często mniejsze od 1mm to, cóż. :)

Co do funkcji poznawczych ewidentnie jestem aktualnie w peaku swoich możliwości pod tym względem, wiedza wlewa się we mnie porównywalnie do wzrostu tolerancji na oksykodon x lat temu xD masakra, samemu ciężko mi wierzyć, że na tyle łatwo mi się jakakolwiek wiedza przyswaja. Pamięć krótkotrwała istnieje i ma się najlepiej kiedykolwiek, również długotrwała.

Nie wiem, może jestem pierd*lonym robotem? %-D ps. niedawno minął równy rok od kiedy przyjmuję dzień w dzień klonazepam.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 1 / / 0
Hej, proszę o radę - dostaję raz na trzy miesiące alprę 0.5mg 1op i lorazepam 1mg 1op, to jest doraźnie na lęki i ataki paniki/ generalnie kontekst to agorafobia i GAD. Dodatkowo biorę SNRI. Co powiedzieć psychiatrze, żeby dostać zamiast lorazepamu klony? Tak naprawdę biorę to wszystko w dawkach leczniczych, nie za często, może parę razy więcej w mscu niż faktycznie potrzebuję, po prostu kwestia chęci wypróbowania klonów, czym różni się profil działania w ten sposób, że mogę to opisać tak, że lorazepam mi nie pasuje i nakierować go na klony?
  • 50 / 3 / 0
czy klon niweluje u was kaca?, w sobote wypiłem 3 piwa, później 250 ml mocnego bimbru, w międzyczasie zjadłem 3 mg klona (bardzo rzadko go biorę), bez urwanego filmu, następny dzień lekki ból głowy który szybko przeszedł, wrzuciłem jeszcze 0,25 alpry, także praktycznie zero kaca jak na tyle alko
  • 247 / 52 / 0
Nie niweluje kaca u nikogo. Kac to głownie odwodnienie i zatrucie aldehydem octowym. A wszelkie pozytywne efekty benzo dzień po na kaca to tylko efekt spowolnienia pracy mózgu, które moim zdaniem nie wiem w czym miało by pomóc
and its going to suck.
It's not going to be fun.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.