Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
klasyk znasz swój organizm i każdy jest inny.
14 września 2019taurinnn pisze: Imo do klubu kompletnie nie, dyso na imprezy się nie nadają, ale co kto woli i lubi.
ja na MXE i ketaminie najlepiej lubię być na dobrej imprezie :d a najlepiej w m houle lub k houle ;p takze co kto lubi
oczywiście bez doświadczenia bym tego nie zrobił, najpierw w domu zaliczyłem z 20 tripów dopiero jak poznałem substancje i siebie to wiedziałem, że przy dobrym s&s ogarnę i mix dysocjanty plus mj wygrał u mnie :d bardziej lubię niż candyflipping :d
SabuSebe pisze:Nie wiem czemu, ale czy mi się wydaje, czy ta faza nie ma czegoś z mefedronu?
Tak jakby znajomy rush.
Nie płukaj wodą zatok. To może się źle skończyć.
15 września 2019KrwawyJanek69 pisze: Możesz rozwinąć , bo w mojej ocenie nic nie ma wspólnego poza tym że można wciągnąć albo puknąć [emoji6]?
---------------
może dopa
btw. jak z tolerką tutaj, szybko spada?
Scalono. taurinnn
jakie mieliście najciekawsze pomysły albo wizuale podczas tripowania? zainspirowało Was to do stworzenia czegoś? ^.^
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.