Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 839 / 477 / 0
05 stycznia 2026szczurrafalek777 pisze:
Wie ktoś może jak sprawdzić/ocenić czystość ketaminy ? + jeżeli będzie jakoś zanieczyszczona to ją przeczyścić.
Większość towaru na rynku jest bardzo dobrej jakości obecnie więc nie ma sensu raczej
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 5276 / 946 / 0
17 czerwca 2020DeiRow pisze:
Jak to jest z ultra empatycznymi osobami co K zażywają? W sensie o potencjał uzależniający.
Ja przykładowo nie czuję parcia na dorzutę, chyba ,że wcześniej tak zaplanowałem. A z kolei moja koleżanka (mega mocno czuje emocje innych i jej się udzielają) po pierwszym kontakcie z Panią K w dawce do dziurawienia, gdy już otrząsneła chciała tylko więcej i mówi, że w życiu nie doznała czegoś tak przełomowego dla niej (wsm sie nie dziwie).
Koniec końców odradziłem jej, powiedziałem jak jest z tolerką i że nie opłaca się i, a nóż nos tryśnie krwawym glutem przy obiadku z rodzinką. Trochę pogadała, ale git i że nie może się doczekać nexta. Tylko tu poddaję pod wątpliwość tego "nexta", bo nie wiedziałem, że tak można zareagować na ten dziwny, psychodelicznie dysocjujący specyfik. Ocb?
Ciekawy temat. Też jestem kimś na zasadzie Starseeds

https://licencjanacud.wordpress.com/201 ... nych-dusz/
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony

Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.