Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 926 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
spoko, następnym razem zapierdolisz sobie zamiast 100mcg 100mg fentanylu i nikt za Tobą nie zapłacze.
kurwa, najpierw myśleć, liczyć, upewnić się, potem grzać.
  • 105 / / 0
Nieprzeczytany post autor: NeuroDriver »
Tehacek nie podniecaj się tak :nuts:

"Pewność" miałem... miałem powiedziane: "1ml USYPIA ZWIERZE O MASIE 10" .... widać osoba która mi to mota nie jest na tyle kompetentna w tej dziedzinie żeby jej zaufać...
Zresztą ja pierdole koleś nie ćpałeś nigdy czegoś tak "na żywioł" ? :scared:
Uwaga! Użytkownik NeuroDriver nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 926 / 27 / 0
na pewno nic iv.
"Pewność" miałem... miałem powiedziane: "1ml USYPIA ZWIERZE O MASIE 10" .
ale co, jesteś zwierzakiem ważącym 10kg i chciałes iść spać? bo nie widzę innej okoliczności tłumaczącej napierdalanie po batach nieznanej (10xwiększej niż przypuszczana) ilości ketaminy.
  • 462 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: humite »
Obawiam się że podanie iv zawsze będzie skutkować zbyt intensywnym działaniem. Ludzie na bluelighcie już przy dawkach 40-50mg opisują to jako niezbyt przyjemne, a mają już doświadczenie i tolerancje na k im, ogólnie każdy poleca podanie im. Ja bym się nad tym zastanowił jeśli lubisz harcore jazdy i w dodatku chcesz coś pamiętać z nich. Dawka 100mg domięśniowo, prawdopodobnie też powali i będzie za mocna, więc może zaczni jz ciut mniejszą, ja po wciąganiu przy 100-110mg już mam ostro i popadam w lekka k-hole. Po kilku piwkach 80mg za skutkowało dosłownie 10m tripem i padłem jak leżałem ;-)
  • 2179 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blepharospasm »
co to jest to k-hole? po prostu urywa sie film czy jak? Nie odbierasz bodźców i jesteś zawiesozny w czarnej dziurze?
Hidden mefedron User
  • 462 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: humite »
Gwynnbleid pisze:
co to jest to k-hole? po prostu urywa sie film czy jak? Nie odbierasz bodźców i jesteś zawiesozny w czarnej dziurze?
Ta K-dziura wg mnie jest to chyba najmocniejsze doświadczenie po ketaminie, które nie pozbawia Cię jeszcze przytomności, a pozwala na doświadczenie czegoś na wzór totalnej dysocjacji. Nie określił bym tego czarną dziurą, zawsze były to kolorowe podróże kosmiczne ;-) Oczywiście w takim stanie leżysz z pozoru jak nie przytomny przez jakiś czas, ale psychicznie doznajesz niecodziennego przeżycia.

http://en.wikipedia.org/wiki/K-hole

Jeśli się przedobrzy z dawką, to szybko traci się całkowicie przytomność i tyle z zabawy. Lepiej zaczynać od mniejszych dawek i dojść do takiej która jest zadowalająca.

Zjeść oczywiście można, tylko dla uzyskania efektów jak po 100mg wciąganej K, należy wrzucić jakieś 500mg. Czyste marnotrawstwo, w dodatku można się porzygać. Odparuj nawet na szybkiego w mikrofali a większy z tego będzie pożytek.
  • 2179 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blepharospasm »
dorwe to na pewno prędzej czy później, także sprawdzim ;)

dodam ciekawostke, ponoć mój kuzyn kiedyś brał ketamine domięśniowo i opisał to jako przeżycie którego nie chce powtórzyć. Stracił kontakt z realem, osiągnął chyba właśnie k-hole bo jak twierdził był świadom ale nie mógł w ogóle sie poruszyć. Zdysocjował sie całkiem mocno. Tylko że chłopak nie miał żadnego pojęcia o dysocjantach i po prostu nie potrafił docenić tego w jakim był stanie :-D
Ostatnio zmieniony 09 października 2009 przez Blepharospasm, łącznie zmieniany 1 raz.
Hidden mefedron User
  • 926 / 27 / 0
heh, ja, który xx razy wrzucałem różne psychodeliki i dysocjanty, ja, który wiem czego można się spodziewać, jak się zachowyać itd, ja który uważałem się za doświadczonego, po pewnym dysocjancie również stwierdziłem, że mam stanowczo dosyć i nie chcę tego powtarzać.

Dysocjanty to jednak ostra jazda bez trzymanki, kiedy przestajesz być sobą, cała Twoja wiedz, doświadczenie i podejście schodzi na dalszy plan. Jesteś Ty składający się z małej cząstki mówiącej 'jestem' i zupełnie obcy świat do ogarnięcia.
  • 1474 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qlim »
Ktoś jestmi w stanie powiedzieć ile tak na oko chodzi na naszym rynku (jeśli już sie trafi) gram ketaminy?
Albo ewentualnie za granica...
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 909 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: gynoid »
Chyba słyszałam, że gram chodzi koło 80-120 zł (ale ten "gram" to pewnie jakieś 800-600 mg)
"czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.