Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 657 / 93 / 0
[wycięto zbędny cytat]

moje pierwsze randez vous z ketą to było 5ml ketanestu oral, i to był najmocniejszy mój trip, mocniej dużo niż 100 iv

2016 paź 20, 18:58 /scalono
dawidsb pisze:
W Polsce dostepna jest tylko w bioketanie i ketanescie? Co najczesciej jest w lecznicach?
był jeszcze kiedyś pamięyam calypsol, ale bardzo niskie stężenie z tego co pamiętam, 10 ml 100 mg
Ostatnio zmieniony 21 października 2016 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: j/w
Uwaga! Użytkownik KickInTheEye nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1794 / 123 / 0
Re: Ketamina
Nieprzeczytany post autor: Uroboros »
Jak chcecie to ogarnąć to pytajcie weterynarzy. W końcu znajdziecie takiego, który zgodzi się na mały układ z wami, to tylko kwestia czasu.

przestrzegam przed dyskusją na temat źródeł ketaminy: będą za nią warny - surv
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 6 / / 0
Ile ketaminy aplikowa iv? Czy to wgl dobry pomysl?
  • 373 / 150 / 0
Pierwszy raz próbowałam ketaminy (z darkneta). 100mg sniffem, po 20min 25mg i po 15 min znów 25mg, ale te dorzutki już słabo czułam. Mogłam dorzucić 50mg od razu. Tripowałam w pokoju w ciemności. Chyba najbardziej podobała mi się spośród tych dysocjantów które jadłam do tej pory. keta jest taka "gładka", wydaje mi się że jest jakby kobieca w porównaniu do metoxy. To że krótko działa też jest fajne bo jest krótki ten okres na końcówce tripa gdy nic z niego nie wynosisz i czekasz tylko na sen. Mogłam się wyspać i nie mam rozjebanego dnia jak po innych dyso, a faza była ciekawa. Wydaje mi się że keta jest głębsza od MXE, bardziej oddziela od ciała, a jednocześnie bardziej trzeźwo się myśli co jest super. Nie było mocnych oevów. W sumie to się nie dziwię że ketę ludzie biorą na imprezy i chcę kiedyś takie jej zastosowanie wypróbować. Kiedy chcesz się pogrążyć w dysocjacji to robisz to, a kiedy chcesz ogarniać to też wychodzi... takie odniosłam wrażenie.
  • 25 / 4 / 0
ile keta utrzymuje się w organiźmie? żeby można było wziąc MDMA i się nie zdysocjować do psychiatryka?
  • 594 / 35 / 0
z MDMA to raczej zespół serotoninowy tylko
24h minimum czekaj
  • 3444 / 715 / 9
Jak ZS? Przeca ten mix to słynny kittyflip. Bardzo lekki, fajny, miły i przyjemny. Ja bym wziął średnią dawkę kety i małą MDMA.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 1794 / 123 / 0
Sam nieraz łączyłem dysocjanty (głównie MXE i DXM, które równie mocno wypierdalają serotoninę co K) z euforykami (głównie beta ketony typu 3-MMC) i zawsze świetnie się bawiłem, o ZS nie mogło być mowy. Jedynie raz doznaliśmy z kumplami (oni dziewicza tolerka, walili coś wtedy raz na kwartał i to zawsze coś innego) - i to wszyscy, a przynajmniej 3 z 4 - pływania w serotoninie i wręcz gęstego powietrza i minimalnych wizualów. Ale było to mega przyjemne uczucie (jeden kumpel z błogim uśmiechem przytulał się do huśtawki huśtając się i powtarzał tylko "O kurwa, Gruby, ale to jest zajebiste". Waliliśmy wtedy 3 dni i noce MXE (2 tripy (minimum 100mg+dorzutki) na 2 noce; do tego w dzień dawki 25mg wielokrotnie, na humorek do browarka i plażingu) i będąc na kolejnej takiej 25'tce na humorek zarzuciliśmy około 300mg świetnego sortu 3-MMC (większość oral). Ech, to Mielno :).
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 244 / 8 / 0
ketamina w takiej formie co na praktykach na medycynie się szczurom wszczukuje się nadaje ?
  • 25 / 4 / 0
pomyślałem, że się udziele w tym temacie, bo ostatnio przezarłem sporą dawkę kety z dziewczyną i do konca nie wiem co przezyłem
ona normalne zalecane dawki oralnie brała ja sie zdecydowałem zarzucić na start 200 oral, było fajnie, wiec dorzucilem ze 100 snifem i 5 minut pozniej z 150-200 orala znowu, jak usiadlem na krzesle to nie wiem co sie zaczęło dziać, czas totalnie jakby sie zatrzymał, nagle zaczęło mi się wydawać, że wymyśliłem cały świat i działa na moich zasadach, więc współlokatorzy mają w chuju czy ćpam, pewnie nawet to popierają
ale do rzeczy, dziewczyna mówi, że dziwnie się zachowywałem, najpierw sie usmiechalem, po chwili sie wkurwiałem i tak w zapętleniu, co 2 minuty witałem się z nią jakby dopiero co przyszla chociaz byla caly dzien ze mna, jakby zapominalem non stop co było chwilę wcześniej, czy to ten k-hole?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.