Dział dotyczący roślin wykazujących działanie pobudzające, w tym: guarana, herbata, kawa, khat, tytoń, yerba mate.
ODPOWIEDZ
  • 4302 / 698 / 2117
Dobra kawa nie jest zła. kofeiny staram się w ciągu dnia unikać (zwłaszcza z rzeczy, które mają jej powyżej 200mg/per puszka - czyli np. energole). Względnie lepsze samopoczucie, przez co od czasu do czasu można napić się kawy i odczuć, że działa.

Co do działania - to musiałem odczekać około 3 miesięcy, żeby zejść z 600mg do zera finalnie i teraz po tych trzech miesiącach coś tam kawę czuje. Chociaż wiadomo - nie tak jak kiedyś, pierwszy raz.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 3245 / 617 / 0
Wczoraj, tj 24 grudnia, jak bym nie wypił dwóch kaw to bym nie wiedział do czego służy wigilia, naprawdę to dla mnie znakomity antydepresant, pisałem to już 50 razy i napiszę jeszcze raz.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5071 / 867 / 0
Obok alkoholu jedna z gorszych uzywek
Powoduje roztrzesienie,.wzrost cisnienia a wartosci.stymulujace w moim przypadku poziom placebo.
Czasem wypije rozpuszczalna dla smaku .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 11 / 5 / 0
25 grudnia 2024Verbalhologram pisze:
Wczoraj, tj 24 grudnia, jak bym nie wypił dwóch kaw to bym nie wiedział do czego służy wigilia, naprawdę to dla mnie znakomity antydepresant, pisałem to już 50 razy i napiszę jeszcze raz.
Na mnie też tak działa, ale jeśli nie podejdzie mi smak (gdy testuję nową markę), to potrafi spier... dzień :D
  • 1072 / 123 / 3
Piję kawę tylko i wyłącznie prawie w pracy. Obecnie tylko fusiastą davidoffa głównie (jakiś dzban kiedyś wystawił pod śmietnik ze 4 op davidoffa przeterminowanego ze 2-3 lata ale w hermetycznym zamknietym opakowaniu wiec jak ze sklepu) i praktycznie tylko w pracy, często w pracy parę godzin kimie i wtedy wale taka kawke jak sie przebudze. Dwie male lyzki maks bo wiecej sie czuje gorzej (przyspieszone troche bicie serca, lekka nerwowosc, brak koncentracji itp.) plus lyzke cukru. Jak taką kawę wypiję to jak wychodzę z pracy i idę przez lasy i pola na przystanek (robię na wypizdowie) śnieg deszcz, to jakby cieplej mi było. Dzieki temu szybko jestem jak nowo narodzony. Bardzo rzadko pije na chacie taka kawusie+ mj i posiedzenie z książką robię. Ogólnie mniej spożywam kawy na rzecz czarnej herbaty.
  • 1532 / 196 / 0
kawe popijam od kiedy pamiętam :D ale no właśnie zwykle jakieś koncerniaki rozpuszczalną zazwyczaj bo sypana jakoś mi nie podchodzi ale rozważę każdą propozycję , teraz jak z uzywek została tylko nikotyna i kofeina stałem się kawoszem a co za tym idzie poszukuje jakiejś siekiery tak zwanej żeby był strzał w łeb od kawki , co polecacie :)
  • 3245 / 617 / 0
Prima finezja, smak łagodny, cena niedrogo, a moc wyrazna.
PRIMA_Finezja.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1511 / 528 / 0
Ja zawsze woseba mocca fix gold i hatfu na inne, ostatnio dostałem lorezza czy coś takiego w prezencie i również się sprawdza. Najważniejsza zasada to jebać rozpuszczalne, prawdziwe chłopaki tylko sypaną piją.
  • 3245 / 617 / 0
9769474.jpg
Pamiętam czasy takich szklanek ale jeszcze wtedy kawy nie piłem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 1478 / 237 / 0
No ja zawsze wolałem sypaną i czarną ale teraz piję głównie z mlekiem dlatego piję rozpuszczalną, można od razu dodać mleka i pić.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Papier nasączony syntetyczną marihuaną

W strzelińskim zakładzie karnym wykryto próbę przemytu substancji ABP, którą nasączone były kartki listu. Działanie syntetycznego narkotyku można porównać do silnego działania marihuany.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.