Tytoń ma osobny dział → >LINK<
Co do działania - to musiałem odczekać około 3 miesięcy, żeby zejść z 600mg do zera finalnie i teraz po tych trzech miesiącach coś tam kawę czuje. Chociaż wiadomo - nie tak jak kiedyś, pierwszy raz.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Powoduje roztrzesienie,.wzrost cisnienia a wartosci.stymulujace w moim przypadku poziom placebo.
Czasem wypije rozpuszczalna dla smaku .
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
25 grudnia 2024Verbalhologram pisze: Wczoraj, tj 24 grudnia, jak bym nie wypił dwóch kaw to bym nie wiedział do czego służy wigilia, naprawdę to dla mnie znakomity antydepresant, pisałem to już 50 razy i napiszę jeszcze raz.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.