Faza luz, ale pózniej deprecha że sto złoty poszło w pizdu.
NAUCZYŁEŚ SIĘ 1000 SPOSOBÓW JAK TEGO NIE ROBIĆ
01 września 2023raoulduke19 pisze: witam, jestem na lekach pregabalina i rispolept, czy kava wchodzi z tymi lekami w interakcje? czy moglbym raz wypic kave bedac na lekach?
04 września 2023Verbalhologram pisze: Kurde jaram się działaniem kavy kavy, ale z reguły jak zamawiam 100 gram dobry sort z m.ogrodu to zwykle wypijam to w dobę bo nie mogę się oprzeć przed ciągłym dorzucaniem, żeby haj był większy, i chyba zrezygnuję z zamawiania.
Faza luz, ale pózniej deprecha że sto złoty poszło w pizdu.
No i czytałem, że dawkować trzeba gdzieś około 30-40g co mija się z celem, bo za 100g płacisz ok 84 pln. Wydaje się to bardzo kosztowne i nie wiem, czy jednak aż tak mocno opłacalne, żeby się w to bawić. Przestudiowałbym i chyba zaryzykuję jakoś pod koniec miesiąca — bo wiem, jaki produkt mnie interesuje. Niemniej jednak czytając tutaj opinię "na danej stronie" jestem święcie przekonany, że "leciutko" się zawiodę.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
PS: każdej złotówki nie liczę, ale ciekawi mnie, czy warto tyle hajsu pchać w 4 sesje - twoim zdaniem. Bo tak to wychodzi. Około 4 sesje za 100g. Poza tym, sam pisałeś, że to kosztowny biznes. Jednorazowo na pewno spróbuję, tylko ciekaw byłem, jak Ty zapatrujesz się w kwestii cena/jakość =/= działanie.
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Relację postaram się zdać w ciągu najbliższych tygodnia/dwóch również w tym temacie. Jeśli zajdzie potrzeba — wyedytuję post. Jeśli ktoś jeszcze odpisze — to dodam gdzieś na dole. W każdym razie jestem ciekaw. Co do allegrowskiej - nie zamierzam się tam z tym cackać, jakoś "sprzedawcy z tej platformy" mnie nie przekonują.
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Tajemnicza torba w lesie. W środku było blisko 700 gramów narkotyków
Blisko 700 gramów narkotyków było w torbie, zauważonej nieopodal leśnej drogi, przez strażników miejskich. Funkcjonariusze ujęli też i przekazali policji mężczyznę, który krążył wokół podrzuconej w lesie kontrabandy.
14-osobowa rodzina zatruła się marihuaną. Lekarz, który to odkrył, zdradza kulisy
- Objawy, które zgłaszali pacjenci, nie pasowały przede wszystkim czasowo do objawów zatrucia grzybami. To skłoniło mnie do rozszerzenia diagnostyki o narkotyki i dopalacze. Pomyślałem, że może ktoś zrobił rodzinie głupi kawał i dodał im czegoś do spożywanych pokarmów – relacjonuje w rozmowie z Onetem lekarz z SOR-u w Ostrowi Mazowieckiej, który odkrył, że 14-osobowa rodzina spod Zambrowa zatruła się marihuaną w Wigilię.
Mediolan: od początku roku koniec z paleniem tytoniu w przestrzeniach publicznych
Władze Mediolanu poinformowały, że od 1 stycznia 2025 roku wejdzie w życie zakaz palenia tytoniu w otwartych przestrzeniach publicznych, także na ulicy. Wyjątkiem będą odizolowane miejsca, w których będzie możliwe zachowanie odległości 10 metrów od innych osób. Zakaz nie dotyczy papierosów elektronicznych.