Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
Czy Kava Kava działa na Ciebie
1.Tak
59
48%
2.Cos działa
29
23%
3.Słabo działa
14
11%
4.Nie czuje nic a nic.
10
8%
5.Działa ale w ogromnych ilościach.
12
10%

Liczba głosów: 124

ODPOWIEDZ
  • 1285 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
Ja już zjadłem jakieś 80g kavy z cut i za każdym razem nic nie poczułem. Moim zdaniem kava z cut jest po prostu słabej jakości. Jeśli ktoś jeszcze próbował kavy z tego sklepu to niech da znać jak z działaniem.
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 67 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Tobias777 »
jadłem kavę ze źródełka i w przeciwieństwie do kratomu ze źródełka który jest dobry to Kava Kava stamtąd wogóle nie działała na mnie, zżarłem koło 70g w różnych kombinacjach przyrządzania łącznie z odsączaniem itd i zero efektów oprócz wrednego smaku i ścierpniętego języka
  • 273 / / 0
Nieprzeczytany post autor: machabeus »
a tez jedliscie inna kave ?
bo ja tej z cut nie znam, wiec sie nie wypowiadam, pamietam tylko ta w pudelkach i ona nawet spoko dzialala w ilosciach 10 - 15g,

ale jest takie zjawisko z kava, ze ona na niektorych po prostu nie dziala. Moze to kwestia gestosci receptorow w mozgu, moze metabolizmu, nie wiem. Albo ja uwielbiasz, albo ignorujesz.
  • 15 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: łoch »
kupiłem kave z cut i wcale nie zadziałała.zrobię jeszcze drugie podejście.mam extrakt 40% i zapodałem płaską łyżeczkę na szklankę mleka o temp. 60*C i poczułem delikatne efekty.Delikatny stan radości i nieco pobudzenia.Spróbuje teraz 3,5 grama na szklankę mleczka.Czy ktoś bawił się ostatnio w eksperymenty z Kava Kava?
Uwaga! Użytkownik łoch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 273 / / 0
Nieprzeczytany post autor: machabeus »
ja sie przymierzam do zabaw z lecytynka, ktora znakomicie emulguje kavalaktony i uwalnia je z korzenia.
  • 2129 / 27 / 0
Nie wiem czemu narzekacie na kavę z cut. Ważne jest by pić ją na pusty zołądek. Do tej pory zamawiałem Kava Kava extra strong i " szefa dżungli". kava extra strong działała bardzo euforycznie, natomiast " szef dżungli" zadziałał raczej otępiająco, coś jakby się wypiło za dużo wódki. Słyszałem że wkrótce ma być ponownie hawajska kava. Ogólnie rzecz biorąc to kava jest zajebistą używką, przypomina w działaniu benzo, natomiast jest dużo mniej szkodliwa.
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 422 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kwidron »
Kuba Powiatowy pisze:
(...) Kava extra strong działała bardzo euforycznie (...)
Nie przesadzajmy z tą euforią ;)
Kuba Powiatowy pisze:
Ogólnie rzecz biorąc to kava jest zajebistą używką, przypomina w działaniu benzo, natomiast jest dużo mniej szkodliwa.
O ile wogóle szkodzi ]
  • 2129 / 27 / 0
No jednak trochę szkodzi. Po kilku kubkach kavy bolała mnie wątroba. Innych negatywów nie zauważyłem
  • 422 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kwidron »
Moze przekroczyłeś dopuszczalną nietoksyczną ilość kawalaktonów ?? :]
  • 2129 / 27 / 0
Możliwe, lepiej z tym nie przesadzać. Najlepsza dla mnie dawka to 6 kopiatych łyżeczek na dwa kubki. Smak nawet ujdzie. Dzisiaj właśnie wypiłem taką dawkę na pusty żołądek i masakra, nie mogę za bardzo chodzić %-D efekt jak po solidnej dawce benzo, z tą różnicą że myśli się w miarę normalnie. Szkoda tylko że tak mało osób na tym forum sięga po ten środek, ale domyślam się że przeszkodą jest tutaj cena kavy. Ja troszeczkę poleciałem i kupiłem 200 g kavy na święta i to jedyne co zamierzam brać w najbliższym czasie
Ostatnio zmieniony 21 grudnia 2008 przez Kuba Powiatowy, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".