Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 1394 / 88 / 2
@GermanskiOprawca Dawki na nokaut i przymuła??
action movie:gun:
  • 943 / 262 / 0
@stuk

Myślę, że 600mg na spokojnie wystarczy. Dla mnie to dawka dzienna.
Uwaga! Użytkownik GermanskiOprawca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / 2 / 0
Witam,

Czy jest jakaś możliwość żeby zneutralizować działanie karbamazepiny? Chodzi mi o to ze przyjąłem 600mg trampka + 6mg alpry i to chujostwo i 0 jakiejkolwiek fazy.

Mały update, dorzuciłem 900mg tramadolu i 45mg diazepamu. Ciekawe czy pojawią się jakieś efekty.
  • 1 / / 0
Swego czasu gdy zmieniono mi niedziałającą lamotryginę na 800mg/d karbamazepiny, pokładałam nadzieję w tym leku, jednakże gdy już zaczęła działać na pełnych obrotach, zwarzywiła mnie jak nigdy nic innego. Sfera emocjonalna totalnie wykastrowana. Doszłam do wniosku, że już chyba lepiej odczuwać chujnię dnia codziennego, niż nie czuć totalnie nic.

Do tego stopnia, że gdybym na ulicy zobaczyła potrącone przez samochód, wyjące z bólu dziecko, to bym przeszła na dnim z zakupami i olała temat.

Kolejna sprawa to odstawienie: nigdy nie róbcie tego nagle, grozi padaczką, która w moim przypadku wystąpiła. No, oczywiście pomógł w tym również używany wtedy zamiast snri tramadol, który znacznie obniża próg drgawkowy.
  • 354 / 96 / 0
24 listopada 2022stuk pisze:
@GermanskiOprawca Dawki na nokaut i przymuła??
600-1000 mg. Powyżej czuć mdłości.
  • 1394 / 88 / 2
Podobne związki w psychiatrii?
action movie:gun:
  • 784 / 16 / 0
Zażywa ktoś?
  • 943 / 262 / 0
@deoodeoo

Ja zażywam w dawce 2 x 200mg na dzień, co potrzeba? Stack antydepresyjny.
Uwaga! Użytkownik GermanskiOprawca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 784 / 16 / 0
Działa on przeciw depresyjnie?
  • 943 / 262 / 0
@deoodeoo

Nie, karba reguluje nastrój i usmierza głody narkotykowe i suche kace.

Chociaż można powiedzieć też, że rzeczywiście potencjalizuje działanie niektórych neuroleptykow, więc jeśli zażywasz przykładowo amisulpryd lub sulpiryd w niskich dawkach to tak, wzmocni ich działanie antydepresyjne.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?

Newsy
Stany Zjednoczone dopuszczają do sprzedaży saszetki nikotynowe ZYN

FDA: „To mniejsze ryzyko dla zdrowia niż palenie papierosów”

Wiadomości Świat Dealer fentanylu dostarczał klientom narkotyk przy pomocy drona

Z aktu oskarżenia wynika, że mieszkaniec Kalifornii używał drona do dostarczania narkotyków swoim klientom, a jeden z nich zmarł po przedawkowaniu fentanylu.

Francja: Minister: narkotyki są przyczyną 20 proc. wypadków śmiertelnych na drogach

Minister transportu Francji Philippe Tabarot powiedział w piątek, że narkotyki są przyczyną 20 proc. wypadków śmiertelnych na drogach w tym kraju. Dzień wcześniej w wypadku autobusu szkolnego zginęła 15-latka, a wstępne badanie kierowcy na obecność narkotyków dało wynik dodatni.