Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 693 / 7 / 0
Czy krew w kale może być spowodowany braniem karbamazepiny?
  • 329 / / 0
..lub zapaleniem jelita.
..kiedy trip Cię nie dopada, to zapytaj się o maga, mag to tripiarz jest największy, psychodela stan najlepszy..

wtf?! .. i ja to napisałem? grubo.
  • 155 / 3 / 0
lepiej przyzwyczajcie sie do mdlosci jak lykacie 5 roznych lekow.. albo 10 w psychiatryku,heh.
  • 693 / 7 / 0
specyfikator pisze:
..lub zapaleniem jelita.

Nie boli mnie brzuch więc raczej to nie zapalenie.

06 maja 2011, 17:09

Hemoroidy jednak to są :P A co do karbamazepiny uboki wydają się zmniejszać nieraz z rana tylko mdłości ale do opanowania. Odstawiam równocześniej amitryptyline i to pewnie on dodatkowo niewielkie lęki napędza. Wczoraj miałem jazdę "eLką" i normalnie taki byłem zestresowany przez te leki, że szok no i pół przytomny. :P

Scalono. mrstothet.
  • 2 / / 0
wczoraj zjadłem 3g tego w połączeniu z paczką thiocodinu dalej mnie trzyma i zastanawiam się czy dałoby radę to fetą zaleczyć próbował ktoś??

17:11

Dodam tylko że zjedzenie tego to był najgłupszy mój pomysł ostatnich czasów

Scalono. mrstothet.
  • 3309 / 21 / 0
Już lepiej nie mieszaj nic... Pewnie przeczytałeś o wzmacnianiu kody i wpierdoliłeś bez zastanowienia się. Karba się długo utrzymuje - przeczekaj po prostu i nie bierz już więcej żadnego narkotyku, bo zrobisz sobie krzywdę.
sqrt(666)
  • 198 / 5 / 0
Chrupek pisze:
Dodam tylko że zjedzenie tego to był najgłupszy mój pomysł ostatnich czasów
Zam typa co łyknął 1.5 listka na raz. Ok. 48 h ciągły helikopter w bani, bełtanie każdym mililitrem spożytego płynu, poczucie że zaraz zdechnie, szczanie na brązowo. Zawodnik twardy, po karetke nie zadzwonił.....
  • 3309 / 21 / 0
Ja zjadłem dawno temu 30 g rozkruszonego na raz :scared: Stare, złe dzieje. Szczerze mówiać to kilka dni się czułem zawroty jak wstawałem na dłużej, ale to wszystko. Fakt, płukanie w szpitalu było, ale to po jakimś czasie. No i to było pomieszane z jakimiś pięcioma jabolami. Ciekawe, nie działa to na mnie jak powinno... Tzn. dawki terapeutyczne nie działają. Za to w miksach z innymi neuroleptykami jest nieprzewidywalna. Coś co działa lekko potrafi działać 5 razy dłużej i mocniej. Dlatego trzeba uważać, jak się ją dorzuca bez wiedzy lekarza.
sqrt(666)
  • 268 / 6 / 0
Ochroni mnie karbamazepina przed padaka po Tramalu?
  • 73 / 1 / 0
Takie pytanie czy tegretol ma jakiś potencjał uzależniający?
Why So Serious?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Czy mija epoka narkotykowego rocka?

Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.