czasami nawet po 3h po pierwszym wzięciu dorzucam tyle samo - i działa tak samo. mniej zawodna substancja jak dla mnie od chociażby b-k, które akurat są kapryśne dla mnie ^^
Czasem z glupoty wezme drugą dawkę np. po 5h i wtedy czesto nie klepie,ale to normalne
tur3k pisze:4 dni temu 150mg porobiło delikatnie, acz przyzwoicie na parę godzin. 3 dni temu 450mg porobiło słabiej niż dzień wcześniej brane 150mg (sic !). Dzisiaj 150mg zapowiadało się smakowicie, już pojawiły się miękkie nogi i duża niechęć do wstania z fotela i nagle JEB, po prostu przestało działać. O co kaman ?
Nie robiły dawki 450-600mg. A już skończyły się czasy kiedy waliłem po 900-1200, jak 600 mnie nie klepie to nie biorę i tak się to już ciągnie 8 lat :)
Ale wracając do tematu to dziś po kilkudniowej przerwie 450mg bez avio (co kiedyś bylo u mnie standardem) dobrze porobiło, wprawdzie dopaliłem dwie lufy merry co zdeycodwanie poprawiło klimat:)
Wogóle to jest dziwna sprawa bo wydaje mi się na podstawie moich wieloletnich doświadczen z kodeiną, że, bynajmniej w moim wypadku jeśli nastawiam się jakoś specjalnie na działanie i nakręcam, głoduje, żeby był pusty żołądek to wcale mnie nie klepie i potem jestem strasznie wkurwiony.
A jeżeli o tym nie myślę, normalnie coś zjem i ogólnie mam wyjebane w kode, to ona wtedy działa. Naprawdę dziwna sprawa.
Od pokoju do planety
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.