Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 425 / 3 / 0
Ktoś coś wie/widział gdzieś info dotyczące wpływu syntetycznych kanna na układ hormonalny? (hormon wzrostu, testosteron) Działa to tak samo, jak przy mj?
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
  • 50 / 1 / 0
Palony sam proch, lub bardzo silne maczanki w rocznym ciagu w ktorym na palcach mozna policzyc dni bez wiadra na dzien dobry i dobranoc.
Silna amotywacja do czegokolwiek, poza nabijaniem luf. Straszne dziury w pamieci, czlowiek nie widzi momentu swego odklejenia.
  • 31 / / 0
Ja zaliczyłem jeden bardzo mało przyjemny epizod po smoke'u z dopalaczy. Najprawdopodobniej była to partia z JWH-018 (kupowany w 2008, w metalowym pudełku sprzedawany po 3g). Razu pewnego paliłem to z kilkoma kumplami. Jeden przejarany znajomy zwinął blanta, którego spaliliśmy w cztery osoby. Pierwszy z nas podziękował po dwóch chmurach, po kilku następnych odpadł drugi. Zostałem ja i przejaraniec. Dokończyliśmy blanta we dwóch. Okazało się niestety, że przejarany kumpel zwinął czyściocha o czym nikt poza nim nie wiedział. Efekty:
- Palący najmniej - wszystko ok
- Palący trochę więcej - krew z nosa, chwila paniki
- Ja - utrata przytomności na 2s. Ścięło mnie z nóg i prawie przywaliłem głową w kant biurka.
- Przejaraniec - wszystko ok, tylko zdziwiony stanem reszty.

Po tym epizodzie byłem już dużo bardziej ostrożny i po wykończeniu zapasów dałem sobie spokój z kanna.
  • 823 / 11 / 1
Już po pierwszych dniach palenia kanna zauważyłem okropny ból dziąseł/zębów, pocenie się, rozwolnienie i uczucie w żołądku jak bym połknął kilo uranu. Skutków ubocznych psychicznych jak na razie żadnych, ale jeszcze zobaczymy :-D
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 992 / 17 / 0
Psychicznie to ja po 2 dniach łapie krzywe loty typu budzę się o 5 rano i aby marzę żeby ktoś przyszedł i mnie przytulił. No i nabijam tłoka i spać idę dalej. Ostatnio jednak jakoś rozsmakowałem się w kupowanych dopalaczy ze sklepiku - czemu? Bo się w ciąg nie wpadnie heh.
Fizycznie... pocenie się, rozwolnienie, i tak jak anton barwnie opisał, uran w żołądku.

Szczerze mówiąc to najdłuższy cug zaliczyłem na UR-144 - 40 dni. Wcześniej AM-2201 około 10 dni. Potem koło 17 dni cugu na BB-22 z PB-22, i pomniejsze krótsze cugi, tak pojednym żeby poznać danego kanasia. Tylko, że ilość to w sumie zawsze ta sama... 1g lub 0.5g, i za każdym razem to coraz szybciej schodzi. Bo krótki a intensywny cug mniej szkodzi niźli długi a dawki mniejsze - amotywacja po prostu szybciej zanika.
Efekty kanna na funkcje poznawcze... nie wiem bo ja do kanna uwielbiam żreć nootropy. Powiecie bezsensu... ale lepsze rozkminy. No i przynajmniej 3 dni bez palenia i jestem w pełni Intelygentny jaki byłem przed.
Taka główna rada... jak zaczynacie łapać depersonalizacje/derealizacje, budzenia nocne z nepokojem... to znak że trzeba to kanna sprzedać lub kibelek.
A które kanna uznaje za mocno toksyczne? FUBINACE - przekaranie... smak krwi w ustach, rybie oczy zamaist normalnego widzenia, i kardiofaza... okrutna. Najokrutniejsza.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 823 / 11 / 1
Grentoo krew w ustach, nosie to ja dzisiaj rano miałem po ostrym paleniu wczoraj. Aż się przestraszyłem no i jak to kolega wcześniej pisał kaszel gruźlików mam. W kanna najgorsze jest to że jest tanie i dużo. Jak mam worek 20 gram koło siebie to nigdy nie przestane palić tego syfu. A kupiłem tylko na spróbowanie.

• 156 / 2 / 0
W sumie jestem teraz blisko 1,5 miesiąca bez palenia, z bardzo małymi przerwami. Zauważyłem że nie pluję krwią, blisko 3 lata jak haram to od razu z jasną krwią, ale że miałem problemy z zatokami od dziecka to stawiałem na nie i nie martwiłem się tym. Od jakiegoś czasu nie ma, znikło. Do tego kaszel gruźlika że tak to nazwę. Zęby jakoś mi się nie kruszą, po prostu zacząłem dbać i naprawiłem wszystkie ubytki, jest dobrze. Nie mam już bólów stawów czy kości, a bywały takie akcje.
Do tego pozwolę sobie przedstawić moją listę najbardziej szkodliwych kanna.
Najgorsze co paliłem - fubinaca
potem bym postawil bb22 oraz 5fpb22
UR-144 oraz am2201
najmilsza i najbezpieczniejsza moim zdaniem byla seria jwh 073 122 210
oraz THJ018.
  • 823 / 11 / 1
Po spaleniu ok 50-70mg %-D i chorej jeździe bez trzymaki dołączam do skutków ubocznych straszny ból nerek i lekkie drgawki.

• 38 / / 0
Po biczowaniu się aemką odczuwam czasem takie śmieszne, "puste" bóle głowy. Serio dziwne uczucie.
Masz dość bycia singlem? Zostań humbuckerem.
  • 823 / 11 / 1
Też mam te bóle i kuje mnie serce 8-(

ODPOWIEDZ
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Strzelanina w ośrodku leczenia narkomanii. Są ofiary

Grupa uzbrojonych ludzi zaatakowała ośrodek rehabilitacji narkomanów w Meksyku - podały miejscowe władze. Zginęło co najmniej dziewięć osób, a pięć zostało rannych. Do zdarzenia doszło w poniedziałek w stanie Sinaloa na północnym zachodzie kraju.