Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 122 / 4 / 0
Zauważyłem, że jeśli zarzucę w ciągu jednego dnia dużą dawkę benzodiazepin (tzn np. 2,5 mg alprazolamu), to gdy przestaną działać, przez jakieś 2 dni odczuwam "kaca" tj. ciężkie stany lękowo-depresyjne, do tego dochodzi ogólnie uczucie jakby przedawkowania kofeiny, dziwne sny + nieprzyjemne ciśnienie i bóle głowy. Jest to dużo gorsze uczucie, niż po wódce itp. Czy to normalne zjawisko? Dodam, że nie biorę wcale codziennie, tylko jakoś średnio raz na 2 tygodnie, alkoholu też mało piję...
  • 459 / 3 / 0
Pare osób wspominało o pogorszonym nastroju po alprazolamie ale chyba po ciągach.
Prawda, której nikt nie chce nawet za darmo.

Skręt jak tlen i browarków pare na prześwicie
Kolorowsze staje się szare życie
  • 122 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gleba »
no w sumie to raczej nie wpadam w długie ciągi, góra 2-3 dni biorę, a i tak mam potem przejebane ;-)
  • 708 / 25 / 0
Po 3 dniach w takich dawkach jak piszesz to może tak być
  • 3523 / 53 / 0
3 dni przy alpra spokojnie mnie doprowadzi do małego załamania nerwowego. To bardzo uzależniające gówienko.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 974 / 17 / 0
mi potrzeba znacznie dłużej, ale uważam, że to najbardziej uzależniające benzo ze wszystkich. Najbardziej nieprzyjemne przy odstawianiu dlatego jak przestaje brać swój zomiren to jem przez pare dni klony w małych dawkach by uśmierzyć dolegliwości. Zejście z klona nie stanowi dla mnie żadnego problemu.
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1743 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: nutella-cole »
w pełni sie zdgodze że zespół odstawienny od alpra to przeje**ne zjawisko
Non omnis moriar.
  • 62 / / 0
Nieprzeczytany post autor: BabyShambles »
Popieram, nawet nie wiem kiedy mi się xanax skończył i już nie miałem siły skołować - dostałem padaczki i chuj.
I saw two shadow men on the Vallance Road
Said they'd pay me for your address
Oh I was so bold

I said you see these two cold fingers
These crooked fingers I show
You a way to mean no
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: BlackBerry »
Oj, prawda, po zomirenie kiepskie uczucie...
  • 577 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: cpunex »
Tez to zauwazylem jak jadlem zomireny 1mg to przy odstawieniu taka depresja ze chcialem pod samochod sie wjebac a po klonach zero zjazdu tylko lekkie zdolowanie ze brakuje ale to nic :P
ODPOWIEDZ
Newsy
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.