Kannabinoidy, których struktura zawiera "mostek" metanonowy, lub etanonowy między dwoma strukturami cyklicznymi. Ta grupa obejmuje najwcześniejsze kannabinoidy, odkryte przez Johna Williama Huffmana.
ODPOWIEDZ
  • 42 / / 0
zezarlem na oko 25mg jwh-122 i polecam ten sposob podania. bania trwa dlugo, ale choc jest wyraznie wyczuwalna, nie przeszkadza w codziennej egzystencji. cos jak kodeina, tylko 4 razy dluzej... no i jakos kannabinoidowe wizuale staly sie wyrazniejsze, ale to generalnie w ciemnosci.
  • 350 / 4 / 0
w jaki sposob zjadles ? normalnie ? bombka ? na oleju ? czy jak ?
(nie chce zjeby ,nie mam pojecia co z czym sie je)
  • 1107 / 51 / 0
Ja ostatnio zwaporyzowałem jakoś 30mg jwh-122 na 2 konkretny buchy i powiem wam, że było bardzo konkretnie. mieszanek nie opłaca się robić, bo żeby dobrze się zajebać jwh trzeba przyjąć konkrętna dawkę w krótkim czasie.
  • 42 / / 0
Syberek pisze:
mieszanek nie opłaca się robić, bo żeby dobrze się zajebać jwh trzeba przyjąć konkrętna dawkę w krótkim czasie.
mam mieszanke zrobiona na podbiele 1/25 i jak wbijasz do prostego szkla to mozna calosc na jednego buchacza sciongnac, reszte wypierdolic bo nic tam nie ma a komety leca

te 25mg zezarte to wpierdolilem ponad pol grama podbialu do ryja i zapic cola, bylo parcie na jaranie a nie bylo jak %-D
  • 755 / 19 / 0
ja ci powiem, ze jadlem rozpuszczone w spircie - do kieliszka dawka, pare[nascie] ml. spirciku, dopelnione browarkiem, popite browarkiem.
ale jebac alkohol, zatem sam sie zastanawiam jak to jesc z olejem.
  • 55 / 2 / 0
P.S.

Mam JWH-251

Zjadłem w sensie na język i popiłem. Mogło być nawet z 80mg
  • 55 / 2 / 0
hEJ, SLUCHAJCIE NIezle mnie porobilo, coraz glebiej niestety sie robi i serce zapierdala..kurde..co robic?
  • 310 / 5 / 0
Nie panikuj ;-) i nie zaśmiecaj :#:
  • 34 / / 0
Voodoo ze smartszopu zawierało JWH-122, info pewne ;-)
  • 1107 / 51 / 0
W jakich dawkach na gram maczanki ?? Czy tego już nie wiadomo ??
Chuj na kaczych łapach
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD

Newsy
Narkotyki o wartości miliarda euro. To dzieje się w Holandii

Służby celne podsumowały ubiegły rok: przechwycono narkotyki o wartości blisko miliarda euro. Prawie na każdym statku przypływającym do holenderskich portów z Ameryki Łacińskiej przemycana jest kokaina. Mafia wykupuje holenderskie firmy, hotele i kamienice. Pracują dla niej młodzi Holendrzy.

Nowe źródło CBD: kanabidiol znaleziony w brazylijskiej roślinie

Naukowcy odkryli, że kanabidiol (CBD), znany z właściwości zdrowotnych i popularny w produktach konopnych, znajduje się również w powszechnej roślinie z Brazylii.

Szwajcaria myśli nad legalizacją marihuany. Będzie referendum?

Szwajcarski parlament przygotowuje się do kolejnej debaty na temat legalizacji marihuany. Komisja Rady Narodowej ma wkrótce pochylić się nad zniesieniem prohibicji dotyczącej konopi indyjskich. Choć pomysł spotyka się z szerokim poparciem, obejmującym nawet polityczne centrum, ostateczne decyzje mogą należeć do obywateli – możliwe jest referendum w tej sprawie.