Najprostsze substancje odurzające, m.in. eter dietylowy i podtlenek azotu (N2O).
Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2394 / 653 / 0
Czekamy !! Najlepiej filmik z inhalacji wrzuć bo wziewne mają to do siebie że dają natychmiastowy efekt. Więc bedzie widać po tobie czy zadziałało i jak zadziałało.
  • 2593 / 540 / 0
Jestem pewien, że to jego ostatni post na forum.
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
https://youtu.be/HU5p8b3ozVM
  • 5071 / 867 / 0
JENKEM - Ekstrement-alne doświadczenie 💩💩💩
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 2394 / 653 / 0
Myślisz?? Ze się nagle pojawi artykuł - Młody Mężczyzna chciał się naćpać swoim stolcem z sikami ale podczas inhalowania się swoimi ekskrementami -zmarł... ? xD No mam nadzieję że nie. Mam nadzieję że tu zaistnieje pierwszy Jenkemowy Heros ! :D
  • 2593 / 540 / 0
Nie, raczej myślę, że leci w chuja. A ty się podniecasz jakbyś cycki pierwszy raz zobaczył...
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
https://youtu.be/HU5p8b3ozVM
  • 1195 / 223 / 32
@Vetulani44 Złośliwa z Ciebie bestia :korposzczur:
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 824 / 246 / 0
To może jakaś zrzuta na statuetkę złotego stolca dla pierwszego odważnego? Musi być jakaś zachęta. Albo sążne donejty na live streamie. Wszystko powinno być dokładnie udokumentowane żeby uniknąć niedomówień.
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 2394 / 653 / 0
No ale chyba wychodzi na to że Vetulani miał rację... Albo gościu deadnął po wyczynie. Albo obsrał nachy i tego nie zrobił. Bo kilka dni temu pisał że już gotowe .... wiec albo zwleka z wrzuceniem materiałów albo wciągnął gówniane wyziewy i nie wiem ? nic po tym nie miał a teraz sie wstydzi ?
  • 5071 / 867 / 0
08 sierpnia 2021Termos789 pisze:
To może jakaś zrzuta na statuetkę złotego stolca dla pierwszego odważnego? Musi być jakaś zachęta. Albo sążne donejty na live streamie. Wszystko powinno być dokładnie udokumentowane żeby uniknąć niedomówień.
Mogę nasrać autorowi na Klat3 w podzięce.

"Magda w podziece, chwyta me ręce.
I nie ma sprawy, slicznie jej w sukience."
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1195 / 223 / 32
był fajny filmik na yt ale nie mogę go znaleźć :(
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.