ODPOWIEDZ
  • 202 / 3 / 0
Velvet z rysunkami piesków. :)
  • 257 / 11 / 0
Ocieram dupę o ścianę, jak coś zostaje, zdrapuje palcami uzbrojonymi w majtki. Palce wkładam do jedzenia tych co nie lubię i z lubością obserwuje jak się zajadaja, w myślach mając zapaszek swojej kupy.

Papierem toaletowym z biedry. Iluś warstwowy w kolorze białym i o jakimś kwiatowym zapaszku.
Oko za oko, za ząb. Dlaczego kurwa za pieniądze?
  • 839 / 67 / 0
Spora część userów tego forum powinna podcierać sobie dupę papierem nasączonym lidokainą imo.
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 41 / 1 / 0
Prawdziwi faceci podcierają dupe papierem ściernym :D
  • 334 / 13 / 0
Gęsią szyją... nawiązując do klasyka ;-)
Spoiler:
  • 158 / 2 / 0
Zużytymi chusteczkami :)
"Oto i On, boski prototyp, mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć." - Hunter S. Thompson
  • 1026 / 31 / 0
Obecnie w użyciu mam małe kotki.

[ciach]

link wygasł / czoug
Switched my sulph to AJAX.
  • 1893 / 181 / 0
Lakmusowym.
  • 98 / 4 / 0
Pierwszy post w knajpie, ale muszę się pochwalić. Jak byłem mały, w radio usłyszałem piosenkę, której refrenem były słowa: "Dziewczyny lubią brąz". To doświadczenie zmieniło moje życie i kontakty z płcią przeciwną, od tamtej pory nie podcieram tyłka i po prostu nie mogę odpędzić się od lasek. Polecam - Ryszard Rynkowski
Snuję plany, żuję ludzi, knuję - chytry lis
I po trupach pnę się w górę powtarzając myśl:
KIM JESTEM? - JESTEM ZWYCIĘZCĄ!
  • 57 / / 0
Ściernym.
ODPOWIEDZ
Newsy
Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.