Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 7 / 4 / 0
ostatnio wyświetlił mi się filmik, w którym dziewczyna wzięła garść darmowych słomek z kawiarni, po czym je przecięła. w komentarzach masa pytań „o co chodzi?”, w związku z czym naszła mnie taka refleksja.

jakie są rzeczy, które zrozumie tylko ćpun? albo zachowania, po których „swój znajdzie swego”?
dla przykładu, żart w którym ktoś pochyla się nad dywanem i świeci na niego latarką wygrzebując coś. dla osoby, która nie miała do czynienia z narkotykami coś takiego bedzie bez sensu, a zapewne użytkownicy forum zrozumieją:D
  • 1 / 1 / 0
Pranie portfela przed planowanym lotem samolotem?
  • 1327 / 336 / 12
synteza metkatynonu metodą utleniania efedryny z użyciem nadmanganianu potasu
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 968 / 96 / 0
kolaste wałki
  • 2809 / 364 / 0
Skręt
  • 3245 / 617 / 0
Kolejka w biedronce po energy drinka.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / 4 / 0
ja bym jeszcze dodała pociąganie nosem i ciągłe popijanie. kiedyś widziałam na imprezie chłopaka wychodzącego z łazienki, wyglądał zupełnie normalnie w oczach innych, ale ja widziałam te łzawiące oczy i wszyscy wiemy o co chodzi :D
  • 1455 / 592 / 0
@pocieklalezka kupowanie w aptece Acodinu + citroseptu razem
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 425 / 50 / 0
Grzebanie w maku i czytanie numerów partii
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 510 / 110 / 0
Że opierdalanie laski jest mniej warte niż kokaina uzyskana w zamian
ODPOWIEDZ
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.