Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 3363 / 355 / 0
mozesz i na parapecie hodowac, ale to chuj, bo beda rosly pod swiatlo i w pewnym momencie, gdy beda za dlugie, po prostu sie ugna pod swoim ciezarem. jesli nadaja sie na out, to wpierdol je w jakis pojemniczek po jogurcie z ziemia, poczekaj az wykielkuje i przesadz gdzies na swieze powietrze.
/offtop
  • 1033 / 7 / 0
Jak z opioidami? Domyślam się, że ćwiary w smartszopie nie kupię, ale jak z np. kratomem?
mak? Można uprawiać? Jakieś limity?
Makowiny można w necie kupić jak w UK?
  • 357 / 3 / 0
dill z ulicy pisze:
Hello man. Ya wanna weed? No. Somting els I can help ya? I hav evryting. Cocain, heroin, pills...
Chyba jakies opiaty sa jak kozakiem stes, koda w aptekach tez jest. Co do uprawy to nie mam pojecia.
Uwaga! Użytkownik Cyric nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3363 / 355 / 0
Kratom jest w smartach, ekstrakty albo czysty. co do maku to nie wiem, musisz sie popytac murzynow na ulicy.
hera jest biala i braun. biala kosztuje kilka euro wiecej, ale sie oplaca bo jest o niebo lepsza. z morfina musisz kombinowac od dilerow 'zaawansowanych', bo na ulicy nie znajdziesz. kodeina w aptekach jest, ale co do cen i ilosci nie wiem niestety. moze tez w aptekach byc etylomorfina otc.
  • 5801 / 1193 / 43
Odświeżam temat. Czy coś się obecnie zmieniło ? Co jest legal na dzień dzisiejszy ?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 357 / 2 / 0
Jak ma się dostępność DMT ? Nie chodzi mi o rośliny, które są bogate w ową substancje, tylko czy dile to ogarniają ?
I was made for lovin' you baby
Na mocy obowiązującego prawa na terytorium Polski ZABRANIAM kopiowania moich postów, które de facto są fikcja.
  • 8 / 1 / 0
Również jestem ciekaw, i co z tymi grzybami oraz SD? Wciąż legalne, czy nie bardzo? No i kartony. Wiem, że są nielegalne, alle ogólnie trudno dostać gdzieś na ulicy od jakiś dzikich szamanów?
  • 336 / 1 / 0
Wie ktoś jak na dzień dzisiejszy wyglądają sprawy z smartshopami? Da się kupić grzybki suszone?
  • 3363 / 355 / 0
Tylko trufle, efekt ten sam.
  • 45 / / 0
Co do grzy, to legalne masz tam trufle, ktore sa slabsze niz normalne meksykany albo hawajce. Sprzedawcy w smartshopach zawsze sie roche czaja, czasami jak pytasz o "normalne" grzyby to mowia ci ze juz nie mozna sprzedawac, sa nielegalne, natomiast praktcznie zawsze okazuje sie przy dluzszej rozmowie, ze ma cos na zapleczu. Zazwyczaj sa to hawajskie i meksykanskie, super klepia, za paczke 3g zaplacisz od 10-20 euro.

Mozesz tez kupic grow-boxa, ktory jest zupelnie legalny.
Uwaga! Użytkownik boneless nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Niemcy po częściowej legalizacji: młodzież sięga rzadziej a dorośli korzystają bardziej świadomie

Nowe badania rządowe z Niemiec obalają jeden z głównych mitów przeciwników legalizacji marihuany – że dostępność konopi zwiększy używanie wśród młodzieży. „Drogenaffinitätsstudie 2025”, opublikowane przez Federalny Instytut Zdrowia Publicznego (BIÖG, dawniej BZgA), pokazuje, że po legalizacji użycie konopi wśród nastolatków… spadło.