Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Jaki typ ćpuna Ciebie najbardziej wkurza ?
Opiowraki
61
5%
Stymoschizofrenicy
120
9%
Alkoholicy
216
17%
Misiozjeby (Osoby nachalne,nieszczere po empatogenach )
80
6%
Psajkoodklejeńcy
39
3%
Zamuleni Jaracze
127
10%
Nieogarokloniarze i inne osoby nadużywające benzo
33
3%
Dysokosmici (Osoby nadużywające dysocjantów)
16
1%
Dzieci dopalaczy ( nie wiedzą co biorą byle mieć faze )
289
22%
Kozaczki( Kim oni nie są ,bo zjedli grama alfy w ciagu nocy)
295
23%
Inni
33
3%

Liczba głosów: 1309

ODPOWIEDZ
  • 509 / 195 / 1
Tak se teraz myślę,że nie wkurwią mnie poszczególne kategorie do której są przypisane ćpunki,bo każdy mnie wkurwia-jednak to nie tak-mnie po prostu ludzie wkurwiają
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 3455 / 559 / 2
Mnie najbardziej denerwuje aktualnie tryb jaracza powszedniego ot taki pajac se siedzi w domu i pali trawę naokraglo xD
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 248 / 86 / 0
Mnie to najbardziej denerwują najebani ludzie i jaracze, no nikt mnie nie irytuje bardziej.
Uwaga! Użytkownik nieoszukujsiee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / 4 / 0
Gardzę alkoholikami - brzydzą mnie, denerwują.
Sam nie pije, nie polecam ale nie mam też nic do wypicia czasem. Ale upijanie się = bydło.

Denerwują mnie też cwaniaczki - wykiwa Cie taki za 0.001 gieta czy 5zł. Wciska kit, oszukuje, manipuluje by samemu się naćpać. Taki cwaniaczek-prostaczek w brudnym dresie Nike.
  • 389 / 99 / 4
Chyba alkoholicy i stimiarze. Zwykle jest z nimi najwięcej kłopotów. Drą się, mają większą skłonność do chamstwa i agresji, a do tego ego wywalone w kosmos. Ciągle gadają jakieś głupoty od rzeczy albo opowiadają mitomańskie anegdoty, od których skręca z zażenowania.
Just a perfect day, you made me forget myself
I thought I was someone else, someone good
  • 1043 / 273 / 0
Ja Wam powiem, że jak się trochę odwyknie od ćpania to wszystkie ćpuny wkurwiają.

Wszyscy jacyś odklejeni, żyją w iluzji czy powtarzają jakieś narkomanskie "mundrosci", które nie mają żadnego przełożenia na rzeczywistość. Nie można na nich polegać, bo i tak dla nich najważniejsi co oni sami. A jak wyswiadczysz przysługę to nawet tego nie zauważa, tylko zaakceptują, jakby im się to należało. Nigdy się nie odwdzięcza ją i tylko proszą o coraz więcej. Jak się uczepią kogoś mniej asertywnego to wydoją do cna.

Ćpuny do wora xD
  • 87 / 27 / 0
Najbardziej to najebusy nie kontrolujący się pod wpływem alko i albo pierdolące jak bardzo by kogoś najebali albo jak bardzo kogoś kochają. Z resztą alkohol kojarzy mi się źle też przez ojca i to co odpierdalał pod wpływem. No i nawet będąc w czynnym uzależnieniu po alko sięgnąłem raczej w ostateczności, w momencie kiedy nie miałem dostępu do czegoś innego.

A po drugie "oświeceni mesjasze DXM", namawiający wszystkich do napierdalania dexa i widzący w nim lekarstwo na całe zło tego świata i wpierdalający się wszędzie gdzie mogą z butami byle tylko go zareklamować. Chodzi mi o takich już typowych fanatyków. Są męczący i odpychający i wkurwiający.
  • 425 / 50 / 0
Alkoholicy kurwa, jebana elita która nigdy się nie przyzna do bycia ćpunem bo alkohol to alkohol a opiaty to nie opiaty tylko już wielkie ćpanie kurwa...
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 26 / 10 / 0
Mnie najbardziej wkurwia ten, ktory pozycza kase, a potem nie oddaje. No kurwa najzwyczajnei w swiecie swinstwo, ktorego nienawidze.. no i alkoholikow, bo klamia w zywe oczy, ze nie sa najebani, gdzie ledwo widac, ze stoi na nogach, a jebie od niego alko na kilometr.
  • 1402 / 360 / 13
Co do ćpunów bezdomnych z podgatunku bej mam lekką awersję ale u niektórych pewna cecha sprawia, że nikłą część nie tyle co lubię, co trochę bardziej toleruję…

Nie trawię siermiężnych nieudaczników co cisną na załamańca tzn leży w śpiworze brudny i śmierdzący z tabliczka, że jest głodny albo chodzi połamany, niezdolny do niczego więc wędkuje. Gdyby nie fakt, że to najczęściej przedstawiciel rasy białej i ma dwie sprawne ręce, najchętniej bym takich utylizował z miejsca żeby świeżego powietrza nie marnowali.

Co innego jak trafi sie cwaniak hochsztapler z miodem w uszach, świadomy swojej beznadziejnej i przejebanej sytuacji ale z uśmiechem na mordzie, nawet towarzyski i z nutką optymizmu, nie ściemnia tylko od razu wali z mostu -kierowniku poratuj no na browar albo ćwiartkę chleba %-D

No kurwa… niby moralnie nie powinno sie dorzucać do grobu, ale z takimi to lubie czasem piwo wypić albo nawet dla beki posypie i dam zapalić :korposzczur:
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
Newsy
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.