Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 7 / 4 / 0
Były już wątki o najlepszych drinkach i alkoholowych połączeniach, to ja zapytam o to jaki alkohol działa na Was najgorzej?
alkohol jest na ogół moją ulubioną używką bo przy umiarkowanym stosowaniu dostrzegam u siebie bardzo mało skutków ubocznych, a moje zachowanie po alkoholu jest okej.
Jest jednak kilka rzeczy, których absolutnie się wystrzegam bo działają na mnie o wiele gorzej niż często mocniejsze trunki.
Przede wszystkim, dość popularny w moim towarzystwie drink wódka + energetyk. Strasznie to ryje banię, nie tknę tego więcej (jagerbomba trochę lepiej, ale i tak się raczej będę wystrzegała). My z moim chłopakiem spróbowaliśmy go dwa razy, za pierwszym byłam bardzo ostrożna i czułam, że jakoś tak średnio się czuję. Drugi raz wypadł na wyjeździe, jakoś tak się złożyło, że weszły szoty i chwilę potem potrzebowaliśmy energola bo mieliśmy sporą drogę do przejechania, a byliśmy zmęczeni po całym dniu. W drodze do domu pokłóciliśmy się fest i to o jakąś totalną głupotę, jest to dziwne bo naprawdę mało się kłócimy i jak analizowaliśmy temat rano to wyszło, że żadne z nas nie daje za dużego jebania o ten temat, więc winę za całą akcję zdecydowanie ponosi alkohol. Zauważyliśmy także, że nasz przyjaciel często to pijał i faktycznie po alko zdarzało mu się być trochę odklejonym.
Po drugie whisky. Zdarzyło mi się ze dwa razy, po naprawdę małych ilościach, że urwał mi się film XD (no a mam całkiem mocny łeb, była dobra podkładka, całe bhp zachowane) i jednak nie dążę do takiego stanu. Plus kace są po tym okropne.
Jak byłam młodsza to uwielbiałam wino i szampana, teraz obu tych trunków się wystrzegam, strasznie szybko się upijam i to tak nieprzyjemnie, jestem senna, zmęczona. No i kaca mam praktycznie zawsze, nawet po bardzo małej ilości.
  • 7 / / 0
Na mnie każdy alkohol działa okropnie jeśli przesadzę z ilością. Najgorszym połączeniem, które zwala z nóg to UBOT. Do piwa wrzucasz kieliszek wódki. Odklejka totalna.
  • 248 / 84 / 0
Czysta wódka xD
Kiedyś mieszałam wszystkie dragi z czystą i tak mi zostało, że nawet jak nie biorę, a wypiję 2 kieliszki czystej to mi odpierdala w chuj- rzucam krzesłami itp. xD
Uwaga! Użytkownik nieoszukujsiee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 75 / 13 / 0
wóda walona w shotach bezapelacyjnie
  • 1532 / 196 / 0
wódka czysta .. ze szklanki zapijana mineralną
  • 5074 / 870 / 0
Na mnie metylowy działa najgorzej.
Na drugim miejscu denaturat.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.